E-Team

Missio: Mahdollistaminen

Mahdotonta? Eikä ole! Tässä tiimissä yhdistyvät voima, kestävyys, luovuus ja tehokkuus. He toimittavat laatua ja löytävät aina oikean ratkaisun oikeaan aikaan. Tämä koska he rakastavat sitä mitä tekevät. Varustettuna Power X-Change akkutyökaluilla ja puutarhalaitteilla he ottavat vastaan kaikki haasteet, tekevät jokaisesta tehtävästä mahdollisen, heissä personoituu Power X-Change kompetenssi.
Heidän toimeksiantajansa: Oliver Kahn FC Bayern Münchenin puolesta. 

Kuka tämä on? Tämä on E-Team! 

E-Team

Tiimi, joka mahdollistaa jokaisen mission

Jokaisen mission johtajana hänellä on aina suunnitelma, hän ajattelee aina kolme askelta eteenpäin. Frank tietää tehtävän, hän tuntee tiiminsä, hän elää Power X-Change akkujärjestelmästä ja hän tietää, kuinka he osaavat tehdä kaiken mahdolliseksi.  Hän on E-tiimin cool mastermind, tiimin aivot ja sielu. Stressiä? Sitä hän ei tunne! Hän tietää, mitä hänen tiiminsä osaa!

Aina suoraan eteenpäin, ei tyhjiä lauseita, ei krumeluureja. Skye osaa erottaa olennaisen. Keskittyneesti, tarkasti ja ammattimaisesti hän omistautuu heti tehtävän ytimeen. Haasteita? Ne hän kuittaa vain kulmiaan kohottamalla. Hänen ainoa heikkoutensa: kun on kyse voimasta, ampuu hän välillä hieman yli.

Miksi normaalisti, jos sen voi tehdä myös vähän hullusti? Jos innostuksella olisi kasvot, ne olisivat D:n. Tämä vapaa sielu rakastaa työtään, mitä epätavallisempaa ja teknisempää, sen parempi. Kun jokin menee vaikeaksi, kutsuu hän sitä "jännittäväksi"“. Hän puuhaa kunnes on löytänyt ratkaisun, joka usein on yhtä lailla nerokas kuin luova.

Ongelmia? Ne Mike raivaa tieltään käden käänteessä! Ja aina hymy huulilla ja riemuiten. Ei väliä kuinka kauan tehtävä kestää. Kun hän tarttuu tehtävään, on hän elementissään. Kuka olisi uskonut, että juuri hän on kaikista tiimiläisistä se, joka osaa käsitellä parhaiten kasvia.

4
Asiantuntijaa
250+
Akkulaitetta
1
Tiimi

Kun hän soittaa, on jälleen aika tehtävän:

Mahdollistaminen.

Asiakkaana hän tietää tarkalleen mitä haluaa ja tietää, että monet tehtävät vain E-Team osaa tehdä mahdollisiksi. Vaikkakin tiimiläisten menetelmät häntä välillä vähän hämmästyttävät ja hymyilyttävätkin…

E-Team ja Missio: Mahdollistaminen!

Kestävyyskoe läpäisty loistavasti

E-tiimin varusteet kestävät kovimmatkin olosuhteet

Akkuvoimaa, kestävyyttä ja tarkkuutta:

Akkupensasleikkuri GE-CH 36/65 Li

Perfektionisti tarttuu mieluiten akkupensasleikkuriin GE-CH 36/65, koska sen avulla hän on parhaiten varustettu myös vaativimpiin leikkuutehtäviin: korkealaatuiset laserleikatusta ja timanttihiotusta teräksestä valmistetut terät reilulla 30 mm hammasvälillä mahdollistavat maksimaalisen tarkkuuden, pitkästi terävyyttä ja käyttöikää sekä täydelliset tulokset myös paksummilla oksilla. Pensasaidan leikkuun jälkeen: kahta vapautunutta akkua voi käyttää missä tahansa muussa yli 250 Power X-Change laitteessa.

"Hiiliharjaton moottori, 3,2 joulen iskuvoima ja yhdistetty 36 V teho kahdesta Power X-Change akusta: Baby, tällä teen kovimmatkin missiot mahdollisiksi!"
Mike
Vahva

Iskukykyinen monitoimija

Akkuiskuporakone

Yhtä voimakas, tehokas ja iskukykyinen kuin hän itse, niinpä Skye rakastaa myös akkuiskuporakonettaan, jota hän ei laske käsistään edes silloin kun hänellä on vapaata. Ruuvaus-, isku- ja iskuporaustoiminnot yhdistyvät tässä käytännöllisessä laitteessa, monipuolinen TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0 Ah) onkin korvaamaton apu jokaisessa tehtävässä. 

Kaikki E-Teamin Power X-Change laitteet yhdellä silmäyksellä

Haluaisitko lisää akkuvoimaa?

Löydä nyt akkujärjestelmämme ja laitteesi puutarhaan ja kotiverstaaseen. Vain Einhelliltä.