Einhell on BMW i Motorsportin pääkumppani

Akkuvoimalla tulevaisuuteen

Kaudesta 2018/19 alkaen olemme voineet ylpeinä esiintyä BMW i Motorsportin pääkumppanina ABB FIA formula E-mestaruussarjassa. Tämän kumppanuuden myötä haluamme tulla yhä paremmaksi sinua varten ja varmistaa paalupaikan DIY-alan akkuosaamisessa. Yhteistyökumppanuuden alusta alkaen BMW i Andretti Motorsport -tiimin mekaanikot ovat luottaneet kilpatallissaan Einhellin Power X-Change tuotteiden johdottomaan vapauteen. Suorituskyky, kestävyys, pitkäikäisyys ja innovaatio ovat formula E:n kulmakiviä ja  yhtä hyvin ne pätevät Einhell-akkutyökaluihin.

Me käytämme Einhell-koneita joka päivä - ja me käytämme niitä todennäköisesti kymmenen kertaa kovemmin kuin joku, joka käyttää niitä kotona. Luotettavuus on ollut sata prosenttia. Ja parasta tässä on se, että sama akku sopii mihin tahansa laitteeseen.
Roger Griffiths
BMW i Andretti Motorsport, tallipäällikkö

BMW i Andretti Motorsport, tallipäällikkö. Roger Griffith Einhell työkalujen käytöstä Formula E-sarjassa

Johtavana huipputeknisten kotona ja puutarhassa käytettävien työkalujen valmistajana esiinnymme formula E-sarjassa BMW i Motorsportin pääkumppanina ja olemme näin mukana tulevaisuuden teknologioiden kehityksen kärjessä siirtääksemme saman työkalualalle. Lisäksi olemme kumppanuuden alusta alkaen varustaneet BMW i Andretti Motorsport tiimin Power X-Change akkutyökaluillamme ja tarjonneet kilpatallin mekaanikoille siten johdotonta vapautta. Tallipäällikkö Roger Griffiths kertoo videolla, miksi hän tiimeineen on niin tyytyväinen Einhell-laitteiden suorituskykyyn, kestävyyteen ja laatuun. Lue lisää Einhellin ja BMW:n yhteistyöstä.

Einhell työkalut käytössä

kilpatallissa

ABB FIA Formula E Championship 2020/2021

ABB FIA Formula E-mestaruussarja aloittaa seitsemännen kautensa. Koronapandemian vuoksi Formula E ja kansainvälinen autoliitto FIA vahvistavat päivitetyn kilpailukalenterin pätkittäin. Lisäksi tämän vuoden kausi ei ala Santiago de Chilessä kuten oli suunniteltu, vaan seuraavassa suunnitellussa paikassa Diriyahissa, Saudi-Arabiassa. Ajankohtainen kilpailukalenteri löytyy täältä.

Seitsemäs kausi alkaa. Kuumia lämpötiloja ja vaativia ratoja

Formula E-sarjan avajaiskisa ja ja ensimmäinen tuplaosakilpailu odottavat formula E-kuljettajia ja -faneja Diriyahissa, Saudi-Arabiassa. Kurvikas kilparata on ollut osa Formula E-kilpailukalenteria sarjan viidennestä kaudesta alkaen. Mikään muu tiimi ei ole ollut siellä yhtä menestynyt kuin BMW i Andretti Motorsport: kolme paalupaikkaa ja kaksi osakilpailuvoitoa edellisvuoden kisoissa. 

Uusi BMW iFE.21. Valmiina kauteen 2020/21

Kumppanimme BMW i Motorsport esitteli uuden BMW iFE.21:n ennen ABB FIA Formula E-sarjan kauden 2020/21 alkua. BMW:n osaaminen on edelleen ensisijaisesti ajoneuvon sydämessä, voimansiirrossa. BMW Racing eDrive02:n ominaisuuksia on parannettu tallin debyyttikaudellaan radoista keräämien tietojen ja kokemusten perusteella. Odotamme innolla uutta kautta BMW i Motorsportin rinnalla ja kauden ensimmäistä osakilpailua Diriyahissa.

2,8
Kiihtyvyys nollasta sataan sekunneissa
250/335,26
Teho kW/hv
98,5%
Maksimihyötysuhde
"Kilpatallimme sponsorit tai partnerit ovat paljon enemmän kuin vain logo kilpa-automme kyljessä tai paidassani. Tässä on kyse ihmisistä, joilla on sama mentaliteetti ja sama työmoraali kuin meillä. Einhell on osoittautunut tässä suhteessa erinomaiseksi ja yhteistyö heidän kanssaan on vaikuttanut toimintaamme merkittävästi.
Roger Griffiths
BMW i Andretti Motorsport tallipäällikkö

Einhell ja BMW i Motorsport

Enemmän kuin yhteistyökumppani
Einhell työkalut käytössä - Johdotonta vapautta kilpatallissa sadan prosentin luotettavuudella
Einhell ja BMW i Andretti Motorsport - Partnereita samalla mentaliteetilla
Talli perheenä - Persoonallisuudella on merkitystä kovassa moottoriurheiluympäristössä

Näkemyksiä, faktoja ja taustoja

BMW i Motorsport ja Formula E pähkinänkuoressa

BMW ja Formula E. Formula E alustana tulevaisuuden liikkuvuudelle.

BMW i Andretti Motorsport on ollut mukana ABB FIA Formula E-sarjassa kaudesta 2018/19. BMW iFE.18: n uuden BMW i -vaihteiston ja edelleen kehitetyn BMW iFE.21: n avulla BMW kerää kilpailuista arvokasta tietoa, jota käytetään suoraan hyödyksi tulevaisuuden malleissa ja käyttölaitteissa - mukaan lukien iNEXT-sarja. Formula E puolestaan hyötyy sarjatuotannossa saadusta kokemuksesta. 

Formula E. Enemmän kuin vain moottoriurheilua.

ABB FIA Formula E on maailman ensimmäinen moottoriurheilusarja sähkömoottoreilla varustetuille kilpa-autoille. Vuodesta 2014 lähtien näitä E-osakilpailuja on järjestetty kansainvälisten metropolien ja suurkaupungien kaduilla. ABB FIA Formula E-osakilpailujen tarkoituksena ei ole  tarjota vain urheilullista viihdettä, vaan myös edistää sähkökäyttöisten järjestelmien innovaatioita ja todistaa kestävän energian potentiaalia. Näin ABB FIA Formula E onnistuu tuomaan yhteen urheilun huippuosaamisen ja tulevaisuuden kestävät autokonseptit.

Formula E erityisominaisuudet. Fanboost.

Formula E on ainoa moottoriurheilusarja maailmassa, jossa faneilla on aktiivinen rooli kilpailutulokseen vaikuttamisessa. Formula E FANBOOST antaa faneille mahdollisuuden äänestää suosikkikuljettajansa puolesta, jotta hänellä olisi enemmän tehoa kilpailussa. Äänestysjakso alkaa 6 päivää ennen kilpailua ja päättyy 15 minuuttia kisastartin jälkeen.

Kuinka Fanboost toimii?
Viisi eniten FANBOOST-ääntä saanutta kuljettajaa saa lyhyeksi aikaa huomattavasti enemmän tehoa, jota he voivat käyttää kilpailun toisella puoliskolla 5 sekunnin aikaikkunassa. Tänä aikana Gen2-kilpa-autojen teho kasvaa hetkellisesti 200 kW:sta (272 hv) 250 kW:n (340 hv) tehoon.