Tietosuojaseloste verkkosivulle www.einhell.fi

Einhell Germany AG (jäljempänä "yritys") kiittää sinua vierailustasi verkkosivustollamme ja kiinnostuksestasi yritystä kohtaan. Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Annat tietosi vapaaehtoisesti. Yritys käsittelee näitä tietoja eurooppalaisen yleisen tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti.

1. Vastuullinen yksikkö

Tietojesi käsittelystä vastaa Einhell Germany AG. Tältä osin poikkeuksia kuvataan tässä tietosuojailmoituksessa.

Yhteystietomme ovat seuraavat:

Einhell Germany AG
Wiesenweg 22
94405 Landau/Isar, Germany
E-Mail: info@einhell.de

Tietosuojavastaavan yhteystiedot löytyvät alempaa kohdasta 22.

2. Personal Data

Henkilötiedot ovat erityistietoja, jotka liittyvät tietyn tai tunnistettavissa olevan henkilön henkilökohtaisiin tai tosiasiallisiin olosuhteisiin. Ne sisältävät tietoja, kuten IP-osoitteesi ja selaimesi asetukset, tervehdyksen muodon, oikean nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, syntymäajan ja tietoja Einhell-tuotteistasi. Osana tätä prosessia tallennamme käyttäjänimesi ja salasanasi sekä tarvittaessa sukupuolesi. Tietoja, jotka eivät liity suoraan todelliseen henkilöllisyyteen - kuten esimerkiksi suosikkisivustot tai sivuston käyttäjien määrä - ei pidetä henkilökohtaisina tietoina.

Käsittelemme myös verkkoselaimesi yhteyden ja tunnistetiedot, jotta voimme näyttää sinulle sopivan sisällön.

3. Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme ja tallennamme erityyppisiä väliaikaisia tietoja aina, kun vierailet yrityksen verkkosivustolla. Tämä sisältää verkkosivustoa käyttävän tietokoneen yhteystiedot, valitsemasi verkkosivut/tiedostot sekä tiedot ja vierailun ajan. Varmistamme myös selaimen ja käyttämäsi käyttöjärjestelmän sekä verkkosivuston tunnistetiedot. Henkilökohtaisia tietoja, kuten tervehdys, nimesi, osoitteesi, tarvittaessa yrityksesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja tietoja Einhell-tuotteistasi kerätään vain, jos annat ne vapaaehtoisesti osana rekisteröitymistä, kyselyä, kilpailua, sopimuksen tekemisessä tai tietojen pyytämisessä.

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus ja luovutus

Yritys käyttää antamiasi henkilötietoja verkkosivuston tekniseen hallintaan, palvelujen tarjoamiseen, asiakashallintaan, verkkosivuston parannuksiin, tuotekyselyihin ja markkinointitarkoituksiin vain siinä määrin kuin kulloinkin tarpeen. 

5. Tietojenkäsittelyn oikeusperusteet

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste riippuu käsittelyn tarkoituksesta.

5.1 Verkkosivuston tekninen hallinta

Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle edellä mainittua tarkoitusta varten on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan b alakohta edellyttäen, että kanssasi on sopimussuhde. Jos yrityksen ja sinun välillä ei ole sopimussuhdetta, tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Henkilötietojen siirto (katso kohta 2) on tarpeen yhteyden luomiseksi verkkosivustolle ja verkkosivuston sisällön näyttämiseksi.

5.2 Palvelujen tarjoaminen

Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle edellä mainittua tarkoitusta varten on GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Tarjoamme palveluitamme sopimusvelvoitteiden täyttämisen puitteissa. Ilman henkilötietojen käsittelyä emme voi täyttää tai toteuttaa voimassa olevaa sopimusta kanssasi.

Seuraavassa palvelut, jotka ovat käytettävissä verkkosivustollamme ja joihin tallennamme henkilötietoja:

  • Uutiskirje

5.3 Google Analytics

Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle Google Analyticsin käytön yhteydessä on GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Tarvitsemme tilastotietoja verkkotarjontamme käytöstä, jotta voimme tehdä siitä käyttäjäystävällisemmän, suorittaa mittauksia ja markkinatutkimusta.

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google Inc. -yrityksen (seuraava: Google) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää ns. "Evästeitä", eli tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä siirretään yleensä Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. IP-osoitteen nimettömyyden aktivoimisen vuoksi tällä verkkosivustolla Google kuitenkin lyhentää IP-osoitettasi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjälle muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta osana Google Analyticsia ei yhdistetä muihin Google-tietoihin.

Voit estää evästeiden tallennuksen säätäämällä selainohjelmiston asetuksia. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et välttämättä pysty käyttämään kaikkia verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Voit myös tallentaa evästeen tuottamat ja verkkosivustosi käyttöön liittyvät tiedot (mukaan lukien IP-osoite) Googlelle ja näiden tietojen käsittelyyn Googlessa lataamalla ja asentamalla selaimen laajennus, joka on käytettävissä seuraavassa linkissä: Selaimen lisäosa Google Analyticsin poistamiseksi käytöstä.

Selaimen lisäosan lisäksi tai vaihtoehtona voit estääGoogle Analyticsin seuraamisen verkkosivustollamme napsauttamalla tätä linkkiä. Tämä asentaa laitteellesi opt-out -evästeen, joka estää estää Google Analyticsia keräämästä tietoja tälle verkkosivustolle ja tälle selaimelle tulevaisuudessa niin kaaun kuin eväste on asennettuna selaimeesi.

5.4 Facebook Pixel ja Facebook Remarketing

Verkkotarjontamme analysoinnissa, optimoinnissa ja taloudellisessa toiminnassa käytetään niin kutsuttua "Facebook-pikseliä" Facebookin sosiaalisessa verkostossa, jota ylläpitää Facebook Inc. (1601 S.California Ave - Palo Alto - CA 94304 - USA) tai jos asut EU: ssa, Facebook Ireland Ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti) (”Facebook”).

Facebook pystyy Facebook-pikselin avulla ensinnäkin määrittämään tarjouksemme kävijät kohderyhmänä mainosten, ns. "Facebook-Ads", esittämiseen. Sen lisäksi käytämme Facebook-pikseliä näyttämään Facebook-mainoksia vain niille Facebook-käyttäjille, jotka ovat myös osoittaneet kiinnostusta verkkosivustollemme tai joilla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka välitämme Facebookille (tunnetaan myös nimellä "pikselitapahtumat" ja joihin sisältyy esimerkiksi käyttäjän sähköpostiosoite). Tämä tarkoittaa, että Facebook-pikselin avulla haluamme varmistaa, että Facebook-mainoksemme vastaavat käyttäjien potentiaalista kiinnostusta eivätkä vaikuta heitä häiritsevästi. Facebook-pikselin avulla voimme myös seurata Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisesti ja markkinatutkimuksellisesti ja nähdä, onko käyttäjä Facebook-mainosta klikattuaan ohjautunut verkkosivustollemme.

Facebook upottaa Facebook-pikselin heti, kun verkkosivustoomme pääsee, ja voi tallentaa evästeen eli pienen tiedoston laitteellesi. Jos kirjaudut sisään Facebookiin tai vierailet Facebookissa kirjautuneena sisään, vierailusi verkkosivustollemme on merkitty profiiliisi. Sinusta kerätyt tiedot ovat meille tuntemattomia, joten ne eivät anna meille mitään tietoja käyttäjän identiteetistä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee tietoja, jotta on mahdollista muodostaa yhteys vastaavaan käyttäjäprofiiliin. Siltä osin kuin välitämme tietoja Facebookille ristiintarkastuksia varten, nämä tiedot salataan paikallisesti selaimellasi ja lähetetään vasta sitten Facebookille suojatun https-yhteyden kautta. Tämä tapahtuu yksinomaan Facebookin salaamien tietojen yhteensovittamiseksi.

Tietojen käsittely Facebookissa tapahtuu Facebookin tietojenkäsittelyohjeiden mukaisesti. Yleistä tietoa Facebook-mainosten näyttämisestä löytyy Facebookin tiedonkäyttöohjeista: www.facebook.com/policy.php. Lisätietoja Facebook-pikselistä ja sen toiminnasta on Facebookin Ohje-osiossa: www.facebook.com/business/help/651294705016616

Voit vastustaa tietojen keräämistä Facebook-pikselillä ja sen käyttöä Facebook-mainosten esittämisessä. Voit tehdä tämän tutustumalla Facebookin verkkosivuun ja noudattamalla siellä annettuja ohjeita käyttäjäpohjaisen mainonnan asetuksista: www.facebook.com/settings. Asetukset ovat alustasta riippumattomia, eli ne hyväksytään kaikissa laitteissa, oli kyse pöytätietokoneista tai mobiililaitteista.

5.5 Youtube-videot

Upotamme YouTube-videoita joillekin verkkosivustoillemme. Vastaavien laajennusten operaattori on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Kun vierailet sivulla, jolla on YouTube-laajennus, muodostetaan yhteys YouTube-palvelimiin. Tällöin YouTubelle kerrotaan, millä sivuilla olet käymässä. Jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi, YouTube voi määrittää surffauskäyttäytymisesi sinulle henkilökohtaisesti. Voit estää tämän kirjautumalla etukäteen ulos YouTube-tililtäsi.

Kun YouTube-video käynnistetään, palveluntarjoaja käyttää evästeitä, jotka keräävät tietoja käyttäjien käyttäytymisestä.

Jos olet poistanut käytöstä evästeiden tallennuksen Google-mainosohjelmaa varten, sinun ei tarvitse ottaa huomioon tällaisia ​​evästeitä katsellessasi YouTube-videoita. YouTube tallentaa kuitenkin muihin kuin henkilökohtaisiin käyttötietoihin myös muita evästeitä. Jos haluat estää tämän, sinun on estettävä evästeiden tallentaminen selaimessa.

Lisätietoja tietosuojasta Youtube-palvelussa on palveluntarjoajan tietosuojailmoituksessa osoitteessa www.google.de/intl/de/policies/privacy/

5.6 Google AdWords

Verkkosivustomme käyttää Googlen korversioseurantaa. Jos olet päässyt verkkosivustollemme Googlen sijoittaman mainoksen kautta, Google AdWords asettaa tietokoneellesi evästeen.Konversioeurantaeväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen sijoittamaa mainosta. Nämä evästeet menettävät voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä verkkosivustomme sivuilla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, me ja Google voimme nähdä, että käyttäjä napsautti mainosta ja ohjasi hänet tälle sivulle. Jokainen Google AdWords -asiakas saa erilaisen evästeen. Siksi evästeitä ei voida seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Konversioevästeellä saatuja tietoja käytetään tuottamaan tilastotietoja AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Asiakkaat selvittävät niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat mainostaan ​​ja ohjataan sivulle, jolla on tulosseurantatagi. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

Jos et halua osallistua seurantaan, voit kieltäytyä tätä varten tarvittavan evästeen asettamisesta - esimerkiksi selainasetuksen kautta, joka deaktivoi yleensä evästeiden automaattisen asetuksen tai asettaa selaimesi estämään evästeet verkkotunnuksesta "googleleadservices. com ”.

Huomaa, että sinun ei pitäisi poistaa opt-out-evästeitä, jos et halua mittaustietojen tallentamista. Jos olet poistanut kaikki selaimesi evästeet, joudut asettamaan opt-out-evästeen uudelleen.

5.7 Google Remarketing käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc. ("Google") -uudelleenmarkkinointitoimintoa. Tämän ominaisuuden avulla voidaan näyttää kiinnostuksen kohteisiin liittyviä mainoksia verkkosivuston kävijöille Google-mainosverkostossa. Sivuston kävijän selaimeen tallennetaan eväste, jonka avulla kävijä voidaan tunnistaa, kun hän käyttää Googlen mainosverkostoon kuuluvia verkkosivustoja. Näiden verkkosivustojen kävijöille voidaan näyttää mainoksia, jotka liittyvät sisältöön, jota kävijä on aiemmin käyttänyt Googlen uudelleenmarkkinointiominaisuutta käyttävillä verkkosivustoilla.

Omien tietojensa mukaan Google ei kerää mitään henkilötietoja tämän prosessin aikana. Jos et silti halua Googlen uudelleenmarkkinointitoimintoa, voit aina poistaa sen käytöstä tekemällä asianmukaiset asetukset osoitteessa www.google.com/settings/ads. Vaihtoehtoisesti voit poistaa evästeiden käytön kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan mainosverkkoaloitteen kautta seuraamalla ohjeita osoitteessa www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Löydät lisätietoja Google-uudelleenmarkkinoinnista ja Googlen tietosuojakäytännöstä osoitteesta www.google.com/privacy/ads/.

5.8 Google Maps

Tämä verkkosivusto käyttää Google Maps -sovellusliittymää maantieteellisten tietojen visuaaliseen näyttämiseen. Google Mapsia käytettäessä Google myös kerää, käsittelee ja käyttää tietoja siitä, miten kävijät käyttävät karttatoimintoja. Löydät lisätietoja Googlen suorittamasta tietojenkäsittelystä Googlen tietosuojatiedoista. Siellä voit myös muuttaa henkilötietojen suojausasetuksiasi.

5.9 Komentosarjakirjastojen käyttö (Google Web Fonts)

Esitelläkseen sisältöämme kaikissa selaimissa oikein ja graafisesti houkuttelevasti käytämme komentosarjakirjastoja ja kirjasinkirjastoja. B. Google Webfonts (https://www.google.com/webfonts/). Google-web-fontit siirretään selaimesi välimuistiin, jotta vältetään useita latauksia. Jos selain ei tue Google-Web-fontteja tai estää pääsyn, sisältö näytetään vakiofontilla.

Komentosarjakirjastojen tai kirjasinkirjastojen kutsuminen käynnistää automaattisesti yhteyden kirjasto-operaattoriin. Teoreettisesti on mahdollista - mutta tällä hetkellä myös epäselvää, keräävätkö tällaisten kirjastojen ylläpitäjät tietoja, ja jos on, mihin tarkoituksiin.

Löydät kirjasto-operaattorin Googlen tietosuojakäytännön täältä: www.google.com/policies/privacy/

5.10 Issuu

Flash-sovellus (Flash-laajennus), jonka myy Issuu Inc., 131 Lytton Ave, Palo Alto, CA 94301, USA (jäljempänä: Issuu), on integroitu verkkosivustoomme JavaScript-koodin avulla. Tämä mahdollistaa painetutut julkaisut e-papereina.

Issuu käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin. Tällä tavalla kerätään ja tallennetaan henkilötietoja, kuten IP-osoite ja tiedot käytön ajasta ja kestosta. Siirto tapahtuu, jos olet aktivoinut JavaScript selaimessasi. Voit lukea lisätietoja Issuun käyttöehdoista ja tietosuojasta osoitteessa issuu.com/legal/privacy.

Jos Do-Not-Track-ominaisuus on aktivoitu selaimessa, ulkoisia Issuu-laajennuksia ei ladata ilman suostumusta, vain tämän vaihtoehdon tiedot näytetään.

5.11 Google ReCaptcha

When submitting forms, we may use the reCAPTCHA service provided by Google Inc. to provide adequate data security. This is primarily used to distinguish whether the input is made by a natural person or abusive by automated and automated processing. The service includes the sending of the IP address and any other information needed by Google for the reCAPTCHA service to Google. This is subject to the deviating privacy policies of Google Inc. For more information about the Google Inc. Privacy Policy, please visit https://policies.google.com/privacy?hl=en.

6. Tietojen luovutus

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole tarpeen sopimuksen käsittelyä varten tai jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi. Saattaa esimerkiksi olla välttämätöntä, että lähetämme osoitteesi ja tilaustietosi tukkumyyntikumppanillesi tai huoltoliikkeelle palveluita varten. Jos käytämme ulkoisia palveluntarjoajia, ne valitaan huolella, ja heidän on GDPR: n 28 artiklan mukaisesti noudatettava kaikkia tietosuojamääräyksiä (katso kohta 5).

7. Evästeiden käyttö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan Internet-selaimeen tai Internet-selaimen käyttäjän tietokonejärjestelmään. Kun käyttäjä avaa verkkosivuston, eväste voidaan tallentaa käyttäjän käyttöjärjestelmään. Tämä eväste sisältää tyypillisen merkkijonon, jonka avulla selain voidaan tunnistaa selvästi, kun verkkosivusto avataan uudelleen. Käytämme näitä evästeitä tarkoituksena tehdä tarjouksestamme käyttäjäystävällisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Lisäksi evästeet mahdollistavat järjestelmiemme tunnistaa selaimesi myös sivunvaihdon jälkeen ja tarjota sinulle palveluja. Joitakin verkkosivustomme toimintoja ei voida tarjota ilman evästeitä. Tätä varten on välttämätöntä, että selain tunnistetaan myös sivunvaihdon jälkeen.

Evästeet tallennetaan tietokoneellesi. Siksi sinulla on täysi hallinta evästeiden käytöstä. Valitsemalla Internet-selaimessa sopivat tekniset asetukset saat ilmoituksen ennen evästeiden asettamista ja voit päättää erikseen hyväksyäkö ne tai estää evästeiden tallentamisen ja niiden sisältämien tietojen siirtämisen. Jo tallennetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti.

Seuraavista linkeistä löydät kuinka voit hallita evästeitä tärkeimmissä selaimissa (mukaan lukien niiden deaktivointi):

Käsittely tapahtuu TMG: n (Telemedia Act) 15 §: n 3 momentin sekä art. 6 (1) lit. f GDPR johtuen perustellusta kiinnostuksestamme edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tällä tavalla kerätyt tiedot salataan tekniikan avulla. Siksi tietoja ei ole mahdollista yhdistää sinuun henkilönä. Tietoja ei tallenneta yhdessä muiden sinua koskevien henkilötietojen kanssa.

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin tahansa ja peruuttaa jo annetun suostumuksen. Voit tehdä tämän napsauttamalla harmaata rataskuvaketta verkkosivuston vasemmassa alakulmassa.

Kohdassa 5 on luettelo verkkosivustolla käytettäessä ulkoisista evästeistä.

8. Yhteydenottolomake

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, antamasi tiedot tallennetaan kyselysi käsittelyä varten sekä mahdollisia jatkokysymyksiä varten.

9. Uutiskirje

Jos päätät vastaanottaa verkkosivuston kautta tarjotun uutiskirjeen, pyydämme sinua antamaan meille sähköpostiosoitteen sekä tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa, että olet ilmoitetun sähköpostiosoitteen omistaja ja suostut vastaanottamaan uutiskirjeen (double opt-out -menettely). Uutiskirjeen räätälöimiseksi tallennamme henkilötietoja, kuten tervehdyksen, etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Sitten käytämme näitä tietoja lähetettäessä pyydettyjä tietoja ja dokumentoidaksemme suostumuksesi. Tietojen, sähköpostiosoitteiden ja niiden käyttämiseen uutiskirjeen lähettämiseen annettu suostumus voidaan peruuttaa tulevaisuudessa milloin tahansa joko uutiskirjeessä olevan linkin, Einhell-käyttäjätilisi kautta tai lähettämällä se kirjallisesti Einhell Germany AG: lle, Wiesenweg 22, 94435 Landau / Isar, Saksa, info@einhell.de. Uutiskirjeemme hallinnassa ja jakelussa käytämme CleverReach GmbH & Co. KG: n palveluita (Muehlenstr. 43 - 26180 Rastede, Saksa).

Uutiskirjepalvelun suorittamiseksi lähetämme ilmoitetut henkilötiedot CleverReachille.

10. Tilastollinen analyysi

Pyydämme tilastotietoja verkkosivustomme käytöstä, jotta voimme tehdä sivustosta käyttäjäystävällisemmän ja tehdä yleisömittauksia ja markkinatutkimuksia. Tätä tarkoitusta varten käytämme tässä osassa kuvattuja verkkoanalyysityökaluja.

10.1 Google Analytics

Google Analytics palvelun tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Tämä analyysiohjelmisto on määritetty tietosuojavaatimusten mukaisesti. Tarkemmin sanottuna käytämme Google Analyticsia yhdessä Googlen tarjoaman lisäominaisuuden kanssa IP-osoitteiden nimettömäksi tekemiseen. Tämä työkalu katkaisee IP-osoitteen yleensä EU: ssa ja vain poikkeuksellisissa tilanteissa vasta sen jälkeen, kun se on lähetetty Yhdysvaltoihin.

Voit estää tätä työkalua keräämästä ja analysoimasta tietojasi lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: tools.google.com/dlpage/gaoptout

11. Tietoturva

Työntekijämme ja palveluntarjoajamme ovat velvollisia pitämään luottamuksellisuuden ja noudattamaan sovellettavan tietosuojalain säännöksiä. Yritys toteuttaa asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet suojellakseen henkilötietojasi menetyksiltä, muutoksilta, tuhoamisilta ja luvattomien henkilöiden pääsyltä ja luvattomalta levittämiseltä. Turvatoimenpiteemme päivitetään teknisen kehityksen mukaisesti.

Tietojesi turvallisuuden suojaamiseksi lähetyksen aikana käytämme nykyaikaisia salausprosesseja.

12. Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarpeen verkkosivustomme ja siihen liittyvien palvelujen käytön tarjoamiseen tai niin kauan kuin meillä on perusteltu etu sen jatkuvaan säilyttämiseen (esim. Sopimuksen täyttämisen jälkeen meillä saattaa vielä olla oikeutettu etu markkinointiin postitse). Tietojen poistaminen tapahtuu lakisääteisten tai sopimusperusteisten säilytysjaksojen (esim. vero- ja kauppaoikeudessa määriteltyjen säilytysaikojen) päättymisen jälkeen. Tiedot, joihin ei sovelleta säilytysjaksoja, poistetaan, kun niitä ei enää tarvita määritetyn tarkoituksen saavuttamiseen.

13. Käyttäjän oikeudet

Sivuston käyttäjänä sinulla on tiettyjä oikeuksia. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, katso yhteystietoja koskevan osan tiedot. Varmista kuitenkin, että pystymme tunnistamaan selvästi kuka olet.

14. Oikeus saada tietoja, tehdä korjauksia ja poistaa tietoja

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan voit milloin tahansa pyynnöstä saada maksutta kirjallisia tietoja siitä, mitä tietoja olemme tallentaneet sinusta (esim. nimi, osoite). Lisäksi sinulla on oikeus korjata tai poistaa nämä tiedot, jos lakisääteiset vaatimukset täyttyvät. Tästä poistamisoikeudesta vapautetaan esimerkiksi tiedot liiketoimintaprosesseista, joihin sovelletaan lakisääteisiä säilytyskausia.

15. Oikeus rajoittaa tietojenkäsittelyä

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.

16. Oikeus vastustaa

Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Lopetamme tietojesi käsittelyn, paitsi jos - lakisääteisten määräysten mukaisesti - voimme osoittaa pakottavat lailliset perusteet jatkokäsittelyyn, joka ylittää sinun oikeutesi.

17. Oikeus tiedonsiirtoon

Lisäksi sitoudumme pyynnöstä huolehtimaan toimittamiesi henkilötietojen siirrettävyydestä asettamalla nämä tiedot yleiseen ja koneellisesti luettavaan tietomuotoon.

18. Suostumuksen peruuttaminen

Voit milloin tahansa ja tulevaa koskien peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, jonka olet antanut meille yhtä tai useampaa erityistarkoitusta varten. Tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen, joka tapahtui ennen suostumuksesi peruuttamista.

19. Henkilötietojen automaattinen käsittely

Henkilötietojesi käsittely automatisoidulla tavalla tapahtuu vain, jos se on tarpeen sopimuksen tekemiseksi tai täyttämiseksi, ja jos se ei aiheuta sinulle mitään oikeudellista tai vastaavaa vaikutusta.

20. Tietosuojamääräysten muuttaminen

Meillä on oikeus muuttaa ajoittain tätä tietosuojailmoitusta siten, että se täyttää nykyiset lakisääteiset vaatimukset, tai jotta voimme tehdä muutoksia palveluihimme tietosuojailmoituksessa (esim. ottaessamme käyttöön uusia palveluja). Tätä tietosuojailmoitusta sovelletaan kaikkiin myöhempiin vierailuihin verkkosivustolla.

21. Valitukset valvontaviranomaisille

Sinulla on oikeus osoittaa valitukset henkilötietojesi käsittelystä asianomaiselle sääntelyviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä joko asuinpaikkasi tai maasi tietosuojatoimistoon, jolla on lainkäyttövalta meihin. Tämä on:

Valtion tietosuojavalvontavirasto:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800
00531 Helsinki
Phone: +358 (0)29 566 6700
E-Mail: tietosuoja@om.fi
Homepage: https://www.tietosuoja.fi

22. Yhteydenotto

Ehdotukset, valitukset tai kysymykset henkilötietojesi käsittelystä voidaan osoittaa tietosuojavastaavalle. Suosittelemme, että lähetät luottamuksellisia tietoja vain postitse.

Data Protection Officer Einhell Germany AG
Einhell Germany AG
Wiesenweg 22
94405 Landau/Isar
Germany
Email: datenschutz@einhell.com

Puhelin: +49 9951 942 - 0