Löydä Power X-Change

Einhellin Mahdollistajat

Johdotonta vapautta kaikkialla jatkojohtojen ja saavuttamattomien kulmien ja nurkkien sijaan. Todellista akkuvirtaa 1350 wattiin saakka ja vain yksi akkutyyppi kaikkkiin järjestelmän laitteisiin lukuisten erilaisten akkujen aiheuttaman sekamelskan sijasta. Tätä on Power X‐Change: kehittynein akkujärjestelmä johdottomaan vapauteen - työkaluihin ja puutarhaan.

Sen tietävät myös Mahdollistajamme Anna ja André – kaksi asiantuntijaa, joille on yhteistä vain yksi missio: he osoittavat charmilla, huumorilla ja melkoisella määrällä toimintaa, mitä kaikkea Power X‐Change voi tehdä. Monet tuntevat heidät jo Mahdollistajat-showstamme, missä he testasivat erilaisia Power X‐Change laitteita. He kaksi ovat olleet osa TV-kampanjaamme jo vuodesta 2019. 

TV-mainoksemme

Mahdollistajat TV:ssä

Radiomainoksemme

Kuuntele Suomen radiomainos

Yli 200 työkalua ja puutarhalaitetta yhdessä järjestelmässä Löydä nyt sopivat Einhell-laitteet projekteihisi osoitteessa harju.fi. Koe modernit ominaisuudet, laadukas muotoilu ja erinomainen hinta-laatusuhde.

Yksi järjestelmä verstaaseen ja puutarhaan

Vapaus

Johdotonta vapautta. Työkaluihin ja puutarhaan.

Kun sinun ei tarvitse enää murehtia liian lyhyistä jatkojohdoista tai puuttuvista pistorasioista.  Kun laite tulee projektisi luo eikä päinvastoin. Kun vain laitat akun kiinni ja olet valmis, oli laite sitten ruohonleikkuri, puutarhapumppu, poravasara tai märkä-kuivaimuri. Se tunne on johdotonta vapautta. Se on Power X-Change. Se on meidän missiomme!

Korkea laatu

Huipputeknologiaa. Todistetusti laatua.

Power X-Change akut ovat järjestelmän ydin. Siksi käytämme akkuihimme ainoastaan parhaimpia komponentteja kuten uusimman teknologian suorituskykyisiä litiumionikennoja ja älykästä mikroprosessoriohjattua ABS-akkuelektroniikkaamme. Tämän ansiosta PXC-akku on yksi alan turvallisimmista ja  lisäksi sen tehokkuus, luotettavuus ja kestävyys ovat taattuja. Kiinnitämme huomiota myös kaikkien muiden komponenttien pitkäikäisyyteen, esimerkkinä tästä hiiliharjattomat moottorit.

Kestävyyttä

Kun sillä on merkitystä.

Ei merkitystä kuinka isoja projetktit ovat: akkujen erilaisten kapasiteettien (Ah) myötä käyttöaika riittää kaikenlaisiin projekteihin. Ei väliä haluatko ripustaa vain yhden hyllyn tai rakentaa kokonaisen majan puuhun, tai onko pihasi kooltaan pienenpieni pläntti vai jalkapallokenttä. Power X-Change kasvaa haasteidesi mukana.

Voimaa & suorituskykyä

Tehokkaat laitteet. Tehokkaat akut.

Power X-Change on akkujärjestelmä tosielämän Mahdollistajille, siksi Power X-Change akut ovat erityisen tehokkaita. Aina 1350 wattiin asti akkukäyttöiset työkalut ja puutarhalaitteet eivät häviä missään vastaaville johtokoneille. Sen sijaan että vaihtaisi 36 voltin akkuihin laitteiden suorituskyvyn lisäämiseksi, PXC yksinkertaisesti yhdistää kahden tai jopa neljän akun tehot twin-pack tekniikaksi.  Tämä tuo selkeyttä työkaluvarastoon, säästää rahaa ja mikä tärkeintä 18 voltin akkuja voi käyttää myös erikseen.

Järjestelmä

1 akku. 1000 mahdollisuutta

Ruohonleikkureista poravasaroihin ja akkujiirisahoihin: Power X-Change on ensimmäinen akkujärjestelmä, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja sekä harrastajapuutarhureille että tee-itse-rakentajille ja remontoijille. PXC-perheeseen kuuluu jo yli 200 laitetta ja määrä kasvaa koko ajan. Power X-Change -järjestelmän akun ansiosta järjestelmään on liitetty jo laitteita myös yhteistyökumppaneiltamme, kuten E-potkulauta GOVECSilta, lasten sähköajoneuvot Jamaralta ja logistinen kuljetusjärjestelmä Blickleltä. Vain yksi akku. 1000 mahdollisuutta.

Akkukäyttöistä vapautta myös sinulle! Vakuutuitko? Mahdollistajat, Anna ja André ovat vakuuttuneet Power X-Change järjestelmän tehosta ja joustavuudesta . Nyt on sinun vuorosi!