Kehittynein akkujärjestelmä

Johdottomaan vapauteen tee itse-ihmisille ja puutarhaharrastajille

Hyvästi johtosotkut! Uusinta teknologiaa ja kunnianhimoisia visioita hyödyntäen olemme onnistuneet kehittämään akkujärjestelmän, joka antaa mahdollisuuden nauttia johdottomasta vapaudesta kaikissa tilanteissa. Onpa kyse työkalusta, puutarhalaitteesta tai sähköpotkulaudasta: akkua ja laitteita joustavasti vaihtamalla kaikki Power X-Change perheen koneet on mahdollista toimittaa johdottomasti vain yhdellä akkutyypillä varustettuna.

Huippuluokan insinööritaitoa huipputekniikkaa varten

Äärimmäistä tarkkuuta ja nykyaikaisin tuotantoprosessi

Johdotonta vapautta. Työkaluihin ja puutarhaan.

Kun sinun ei tarvitse enää murehtia liian lyhyistä jatkojohdoista tai puuttuvista pistorasioista.  Kun laite tulee projektin luo eikä päinvastoin. Kun vain laitat akun kiinni ja olet valmis, oli laite sitten ruohonleikkuri, puutarhapumppu, poravasara tai märkä-kuivaimuri.

Se tunne on johdotonta vapautta. Se on Power X-Change. Se on meidän missiomme!

Moderneinta teknologiaa. Todistetusti laatua

Power X-Change akut ovat järjestelmän ydin. Siksi käytämme akkuihimme ainoastaan parhaimpia komponentteja kuten uusimman teknologian suorituskykyisiä litiumionikennoja ja älykästä mikroprosessoriohjattua ABS-akkuelektroniikkaamme. Tämän ansiosta PXC-akku on yksi alan turvallisimmista ja lisäksi sen tehokkuus, luotettavuus ja kestävyys ovat taattuja. Kiinnitämme huomiota myös kaikkien muiden komponenttien pitkäikäisyyteen, esimerkkinä tästä hiiliharjattomat moottorit.

Kestävyyttä kun sillä on merkitystä.

Ei merkitystä kuinka isoja projekteista tulee: akkujen erilaisten kapasiteettien (Ah) myötä käyttöaika riittää kaikenlaisiin projekteihin.

Ei väliä haluatko ripustaa vain yhden hyllyn tai rakentaa kokonaisen puumajan, tai onko pihasi kooltaan pienenpieni pläntti vai jalkapallokenttä. Power X-Change kasvaa haasteidesi mukana.