Älykästä suunnittelua älykästä huipputekniikkaa varten

Äärimmäinen tarkkuus ja nykyaikaisimmat valmistusprosessit

Olemme Akkuasiantuntijoita!

Power X-Change -akkumme täyttävät tiukimmatkin laatu- ja turvallisuusmääritykset.

Akku koostuu lukuisista erilaisista komponenteista. Vasta kun kaikki komponentit täyttävät korkeimmatkin laatustandardit, niistä kootaan Power X-Change akku. Näin varmistamme paitsi riittävän suorituskyvyn, myös tarvittavan turvallisuuden - latauksen aikana, kuljetuksessa ja kaikista intensiivisimmässäkin käytössä.

Moderneinta teknologiaa

Todistetusti laatua

Kestävyyttä

Akkukennot, Akkukotelo, Aktiivinen Akunhallintajärjestelmä Tämä näkyy kaikissa yksittäisissä komponenteissa, joista Power X-Change -akkujärjestelmämme koostuu:

Kennot

Korkein laatu - testattu turvallisuus

Power X-Change -akkujemme valmistuksessa käytetään vain tunnettujen kansainvälisten valmistajien ja pitkäaikaisten kumppaneiden korkealaatuisia litiumionikennoja. Säännölliset tarkastukset ja automatisoidut valmistusprosessit takaavat  korkean laadun tiukkojen turvallisuusstandardien mukaisesti. Emme kuitenkaan luota pelkästään hyvään maineeseen akkujen valinnassa: Jokainen Power X-Change -akkukennomme käy läpi automatisoidun ja riippumattoman testausprosessin, jotta voimme taata akkujen 100%:n turvallisuuden. Lisäksi teemme yhteistyötä alueellisten korkeakoulujen ja asiantuntijoiden kanssa suorittaaksemme erityisiä laadunvalvonta- ja arviointitoimenpiteitä akuillemme. Pienempi, kevyempi, tehokkaampi: Laajennamme akkuosaamistamme kehittämällä akkujamme jatkuvasti.

Akkupaketti

Huolellisesti valitut kennot - korkealaatuiset komponentit

Koska yksittäisten kennojen ominaisuudet voivat vaihdella tuotannollisista syistä, käytämme tiukkoja valintakriteerejä kennojen valinnassa, varmistaaksemme maksimaalisen yhdenmukaisuuden ja turvallisuuden. Näin jokainen Power X-Change akku koostuu vain kennoista, jotka ovat keskenään täydellisesti yhteesopivia. Myös akkujemme muiden  komponenttien on täytettävä korkeimmat laatuvaatimukset. Lähtien siitä miten yksittäiset komponentit on järjestetty jäähdytystehokkuuden parantamiseksi, aina akkukotelon iskunkestävyyteen ja pölytiiviyteen: säännölliset tarkastukset, käytännön testit ja jatkuva tuotekehitys takaavat, että akkumme on yksi markkinoiden parhaista ja turvallisimmista työkaluakuista.

Aktiivinen Akunhallintajärjestelmä

Älykästä elektroniikkaa - Tehokasta akun suojausta

Tuotannon aikaisten tiukkojen tarkastusten ja standardien lisäksi Active Battery Management System akunhallintajärjestelmämme valvoo jokaisen Power X-Change akun sisällä kaikkia turvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä ja ohjaa yksittäisiä kennoja optimaaliseen toimintaan koko akun eliniän ajan. Näin ennaltaehkäisemme tehokkaasti tyypillisimmät akkuvaurioit. Oli kyseessä sitten syväpurkaus, ylijännite, ylikuumeneminen, akun itsepurkaus tai muistivaikutus: Active Battery Management System tunnistaa haitalliset vaikutukset varhaisessa vaiheessa ja torjuu ne tehokkaasti. Kriittisissä tilanteissa, kuten akun ylikuumentuessa, Active Battery Management System katkaisee virran ja estää akkua vahingoittumasta.

Taattu avoimuus

Optimaalinen suorituskyky akkutyökalullesi

Korkean laadun lisäksi Power X-Change -akkujen suorituskyky sopii optimaalisesti kaikkiin Einhellin akkutyökaluihin. Litiumioniakkumme voivat mallista riippuen tuottaa 1 350 watin jatkuvan tehon akkua kohden ja 36 V:n Twin-Pack-tekniikkamme tuplaa  maksimitehon. Power X-Change akkujen kanssa käytettävät työkalut ja laitteet on aina optimoitu akkujen suorituskyvyn mukaisesti parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tehokkaille ja paljon virtaa kuluttaville työkaluille annamme aina akkusuosituksen parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Akkujen ja laitteiden saumattoman yhteensopivuuden ansiosta olemme täysin vakuuttuneita Power X-Change -akkujemme pitkäikäisyydestä ja tarjoammekin siksi niille laajennetun 3 vuoden takuun.

Turvallinen lataustekniikka

Täydellinen yhteensopivuus: Power X-Change akut ja laturit

Täydellinen yhteensopivuus: Einhell Power X-Charger. Erityisesti Power X-Change akkuja varten suunnitellut laturimme eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös äärimmäisen turvallisia. Useammat sisäiset ohjausmoduulit varmistavat, että akkujen kennot latautuvat aina tasaisesti ja virheettömästi. Älykäs latauksenhallinta pidentää akkujen käyttöikää ja toimii samalla myös turvallisuustekijänä. Laturi estää oikosulut kennojen välillä liian alhaisissa lämpötiloissa ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos häiriöitä ilmenee tai akku on täysin ladattu.