Me olemme akkuasiantuntijoita!

Power X-Change akkumme noudattavat tiukimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Työkalun akku koostuu lukuisista erilaisista komponenteista. Vain jos kaikki komponentit täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, käytetään niitä Power X-Change akkuun. Näin varmistamme paitsi riittävän suorituskyvyn myös tarvittavan turvallisuuden - niin latauksen, kuljetuksen kuin intensiivisen käytönkin aikana.

Moderneinta teknologiaa

Todistetusti laatua

Kestävyyttä

Se näkyy Power X-Change akkujärjestelmän jokaisessa yksittäisessä komponentissa:

Kennot. Korkeinta laatua - testattua turvallisuutta

Me käytämme Power X-Change akkuihin ainoastaan korkealaatuisia litiumionikennoja tunnetuilta kansainvälisiltä valmistajilta. Näin me varmistamme, että materiaalimme on aina tasaisen korkealaatuista ja tiukimpia turvallisuusstandardeja vastaavaa. 

Akkukennojen valinnassa me emme luota vain hyvään maineeseen: jokainen Power X-Change akkukenno käy läpi automaattisesti riippumattoman testausmenettelyn 100 % turvallisuuden takaamiseksi. Ja tämä  jopa vuosien intensiivisen käytön jälkeen!

Akku. Huolellisesti valitut kennot - korkean standardin komponentit

Yksittäisten kennojen tarkat tekniset tiedot spesifikaatiot voivat vaihdella tuotannollisista syistä, joten tiukkojen valintaperusteiden avulla varmistamme yhdenmukaisuuden ja turvallisuuden. Näin jokainen Power X-Change akku koostuu vain kennoista, jotka ovat keskenään täydellisesti yhteesopivia.

Myös akkujemme muiden komponenttien on täytettävä korkeimmat vaatimukset. Yksittäisten komponenttien tehokkaasta jäähdytyksestä muovikotelon iskunkestävyyteen ja pölytiiviyteen. Jatkuva laadunvalvonta ja käytännön testit takaavat, että akkumme on yksi markkinoiden parhaimpia työkaluakkuja. 

Active Battery Management System. Älykästä eletroniikkaa - tehokasta akun suojausta

Tiukan valvonnan ja tuotanto-ohjeistusten ohella myös Active Battery Management  varmistaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ja suorituskyvyn -  koko akun intensiivisen käyttöiän ajan. ABS aktiivinen akunhallintajärjestelmämme valvoo jokaisen Power X-Change akun sisällä kaikkia turvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä ja ohjaa yksittäisiä kennoja optimaaliseen toimintaan.

Näin me estämme tyypilliset akkuvauriot ennalta. Oli kyseessä syväpurkaus, ylijännite, ylikuumeneminen, itsestään purkaantuminen tai muistivaikutus: ABS akunhallintajärjestelmä aktiivisesti tunnistaa vahingolliset tekijät ajoissa ja torjuu ne tehokkaasti. Kriittisissä akkuolosuhteissa ABS-akunhallintajärjestelmä kytkee virran pois päältä.

Latauslaite. Luotettava suorituskyky - turvallinen käsitellä

Einhellin oma Power X-Change latauslaite ei ole vain erityisen suorituskykyinen vaan myös erittäin turvallinen. Useammat sisäiset ohjausmodulit varmistavat, että akun kennot latautuvat samanaikaisesti ja virheettömästi. Tämä ei pelkästään pidennä akun elinikää vaan on myös yksi turvallisuustekijä lisää.

Tällä tavoin latauslaite estää oikosulut kennojen välillä liian alhaisissa lämpötiloissa ja sammuu automaattisesti, jos ilmenee häiriöitä tai  kun akku on täyteen latautunut.

Power X-Change laitteet. Monikäyttöinen alusta - täydellinen sovitus

Kompleksinen ja laaja akkujärjestelmä toimii turvallisesti ja luotettavasti vain, jos myös käytettävät laitteet on sovitettu tarkasti vaatimusten mukaisiksi.  Sen vuoksi olemme asettaneet Power X-Change työkalujen ja puutarhalaitteiden muotoilussa ja tuotekehityksessä erityisiä vaatimuksia laitteisiin sisäänrakennetulle eletroniikalle.

Säännölliset tarkastukset ja testit varmistavat, että erityisesti lämpö- ja paloherkät komponentit täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit. Kaikki Power X-Change laitteet käyvät läpi lisäksi riippumattomien tarkastuslaitosten sertifioinnit.

Einhell-tuotekehitystiimi: "Turvallisuus ja toiminnallisuus ovat meille ykkösprioriteettejä Power X-Change akkujärjestelmässä. Siksi me huomioimme jokaisen yksityiskohdan."