Einhell maailmanlaajuisesti

Kansainvälisesti menestynyt, alueellisesti juurtunut

Perustamisvuodesta 1964 alkaen Einhell on kehittynyt jatkuvasti, mutta pysynyt aina juurilleen uskollisena. Landau an der Isarissa sijaitseva Hans Einhell GmbH on kasvanut kansainväliseksi konserniksi, jonka nimi on nykyään Einhell Germany AG. Pääkonttori pysyy kuitenkin Landaussa, mistä kaikki alkoi. Ensimmäiset askeleet kansainvälistymiseen yritys otti jo vuonna 1968 Espanjaan perustetun tuotantolaitoksen myötä.

Tällä hetkellä Einhell-konserni työllistää noin 2700 henkilöä yli 49 maassa ympäri maailmaa ja yhtiön tuotteita myydään jo yli 99 maassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 1.032,5 miljoonaa euroa.  Myös seuraavat kohdemarkkinat matkalla globaaliksi konserniksi ovat jo näköpiirissä ja suunnitelmat toteutetaan lähivuosina.

Erinomaisen palvelun ja innovatiivisten tuotteiden, kuten Power X-Change akkujärjestelmän, on tarkoitus innostaa asiakkaita ja johtaa pitkäjänteisen suunnittelun ja vakaan talouden avulla kestävään kansainväliseen kasvuun. 

99+
Maat
49
Tytäryhtiöt
2700+
Työntekijät
1.032,5 Mio. €
Liikevaihto
Kotona Baijerissa, tavoitettavissa maailman ympäri Etsitkö juuri näitä tuotteita ja palveluita tai onko sinulla kysyttävää? Työntekijämme yli 49 maassa ovat juuri sinua varten!