Einhell. Akkuosaamista.

Yksi akku yli 300 laitteeseen työkaluihin ja puutarhaan

Hyvästit johtosotkuille! Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat ja kunnianhimoisen vision olemme onnistuneet kehittämään akkujärjestelmän, joka mahdollistaa johdottoman vapauden missä tahansa tilanteessa. Työkaluille, puutarhakoneille tai vaikka sähköpotkulaudalle: kaikki Power X-Change -tuoteperheen jäsenet voidaan yhdistää keskenään. Voit siis käyttää mitä tahansa akkujärjestelmän laitetta yhdellä ja samalla akulla. Selvitä täältä, mikä tekee akkujärjestelmästämme ja itse akuistamme niin erityisiä, ja miksi Einhell on Akkuasiantuntija.

Tutustu Power X-Change akkujärjestelmän tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Oikea akkutyökalu jokaiseen käyttötarkoitukseen

Ruohonleikkureista poravasoihin ja aina akkukäyttöisiin jiirisahoihin: Power X-Change akkujärjestelmä tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja laitteita harrastepuutarhureille, tee-se-itse-harrastajille ja ammattilaisille. Järjestelmäperheeseen kuuluu jo yli 300 laitetta, ja määrä vain jatkaa  kasvamistaan. Vapauta itsesi johdoista kaikissa projektissasi: 1 akku. 1 000 mahdollisuutta.

Tutustu Einhell akkujärjestelmään Tämä on Power X-Change

Johdotonta Vapautta

Työkaluille ja puutarhalle.

Kuvittele, ettei enää koskaan tarvitse huolehtia siitä, että jatkojohdot ovat liian lyhyitä, tai onko pistorasioita saatavilla riittävästi: napsauta vain akku paikalleen ja olet valmis, olipa kyseessä sitten ruohonleikkuri, puutarhapumppu, iskuporakone tai märkä-/kuivaimuri. Yksi akku riittää käyttämään laajaa valikoimaa johdottomia laitteita kotona,  puutarhassa ja työpajalla. Tätä on johdoton vapaus. Tämä on missiomme: Power X-Change!

Huippuluokan teknologia.

Todistetusti laadukas.

Akut ovat Power X-Change -järjestelmän sydän. Siksi käytämme vain parhaita komponentteja akuissamme, kuten uusimman sukupolven, korkean suorituskyvyn Li-Ion kennoja, sekä älykästä mikroprosessoriohjattua akkuelektroniikkaa yhdessä aktiivisen akunhallintajärjestelmän kanssa. Tämä tekee akustamme yhden alan turvallisimmista  ja varmistaa myös tehokkuuden, luotettavuuden ja kestävyyden. Kestävyys ja pitkä käyttöikä on tärkeää meille myös kaikkien muiden komponenttien osalta, esimerkiksi hiiliharjattomien moottoreidemme kanssa. Lue lisää akkutekniikastamme täältä.

Kestävyys.

Kun sillä on merkitystä.

Projektin kokoluokasta riippumatta: Erikokoisten akkujen (Ah) avulla akun käyttöaikaa voidaan sovittaa mihin tahansa projektiin. Olitpa sitten  ripustamassa hyllyä tai rakentamassa kokonaisen puumajan. Olipa puutarhasi sitten rantapyyhkeen tai jalkapallokentän kokoinen. Kahden akun akun taktiikalla voit työskennellä käytännössä tauotta. Olipa haasteesi kuinka suuri tahansa: Power X-Change:n avulla voit selviytyä siitä.

Akkujärjestelmämme

36 V

Twin-Pack Tekniikka

Olemme kehittäneet Twin-Pack-tekniikan erityisen tehokkaille laitteille, kuten kaikista tehokkaammille ruohonleikkureille, moottorisahoille ja märkä-/kuivaimureille. Se mahdollistaa kahden Power X-Change -akun käytön samanaikaisesti - todellista 36 V:n akkutehoa!
Lisätietoja
Extra Akkuvoimaa

Power X-Change Plus

Power X-Change Plus-tekniikka tarjoaa enemmän tehoa samalla kennomäärällä.
Lisätietoja
2-in-1 Akku

Multi-Ah tekniikka

Tämä Einhellin akkuinnovaatio antaa käyttäjälle kaksi vaihtoehtoa: Joko 300% pidempi käyttöikä tai 50% enemmän käyttöaikaa.
Lisätietoja
Maksimaalinen suoja

SEALED tekniikka

Vedenpitävä ja täysin pölytiivis? Kyllä, se on mahdollista! Power X-Change -akumme SEALED-tekniikalla ovat vedenpitäviä ja pölytiiviitä suojaluokan IP57 mukaisesti.
Lisätietoja

Tehokkaat Akut: Tehokkaat Laitteet

Power X-Change on akkujärjestelmä tosielämän Mahdollistajille ja siksi järjestelmän akutkin ovat erityisen tehokkaita. Jopa 1350 W akkukäyttöiset työkalut ja puutarhakoneet eivät häviä missään vastaaville johtokoneille. Sen sijaan, että sinun pitäisi vaihtaa erillisiin 36 V akkuihin tehokkaampia laitteita varten, Power X-Change yhdistää kahden 18 V akun voiman 2700 W tehoksi Twin-Pack-tekniikkansa avulla. Tämä selkeyttää työkaluvarastoa, säästää rahaa ja mikä tärkeintä, voit edelleen käyttää yksittäisiä 18 V akkuja myös erikseen.

36 V: Twin-Pack Tekniikka

Eri jännitteillä ja kapasiteeteilla voit mukauttaa akun ominaisuuksia työkalujesi ja käyttötarpeiden mukaan. Olemme kehittäneet Twin-Pack tekniikan erityisen tehokkaita laitteita varten, kuten valikoituja Power X-Change akkuruohonleikkureita, ketjusahoja tai märkä-kuivaimureita ajatellen. Sen avulla voit käyttää kahta Power X-Change -akkua samanaikaisesti - todellista 36 V akkuvoimaa 2700 watin teholla.

Työskentele entistä pidempään: Lisätäksemme 36 V laitteiden käyttöaikaa ilman uudelleenlatauksen vaivaa, tarjoamme avuksi Double Twin-Pack -tekniikkamme, jolloin käytössäsi on yhteensä neljä akkua. Kun ensimmäiset kaksi akkua tyhjenevät, järjestelmä käynnistää automaattisesti kaksi ylimääräistä akkua. Esimerkiksi akkuruohonleikkuri  GE-CM 36/47 HW Li leikkaa yhteensä 500 m² + 500 m² = 1000 m² nurmikon yhdellä akun vaihdolla.

Enemmän akkuvoimaa: Power X-Change Plus

Akut eivät eroa vain käyttöajan ja painonsa osalta, myös tuotettu teho on  erityisen tärkeää. Kun käytät kulmahiomakonetta leikkaamiseen, käyttöaika (eli Ah-määrittely) ei yleensä ole ratkaiseva tekijä - tärkeintä on riittävä teho. Tämä on suoraan verrattavissa auton toimintaan - mäessä tai ohitettaesssa tarvitaan enemmän tehoa, siis isompi määrä hevosvoimia. Power X-Change Plus tekniikalla akuista saadaan enemmän tehoa irti  samalla kennomäärällä. Kiitos akun jäähdytyksen ja suorituskyvyn priorisoivan suunnittelun ja akkurakenteen, sekä akkukennojen huolellisen valinnan, Power X-Change Plus tarjoaa paitsi enemmän tehoa niin myös lisää käyttöaikaa ja käyttöikää.

2-in-1 Akku: Multi-Ah Tekniikka

Multi-Ah: Tämä akkuinnovaatio Einhelliltä antaa käyttäjälle kaksi vaihtoehtoa: Joko 300% pidempi käyttöikä tai 60% enemmän käyttöaikaa. Power X-Change -valikoimastamme löydät kaksi eri Multi-Ah-akkumallia. aikaisemman 4–6 Ah akun lisäksi voit nyt valita myös 5–8 Ah version. Tekniikka mahdollistaa helpon vaihdon 5 Ah akusta 8 Ah akkuun pelkällä napin painalluksella. Käyttö 5 Ah akkuna on erityisen hellävarainen akkukennoille. Tämä kasvattaa akun käyttöiän jopa 3 kertaiseksi varrattuna perinteisiin Li-ion-akkuihin. 8 Ah akulla on normaali käyttöikä, mutta se sopii erityisen hyvin käytettäväksi esimerkiksi akkuruohonleikkureissa tai akkukäyttöisissä märkä-/kuivaimureissa, koska se tarjoaa 60% pidemmän käyttöajan (verrattuna 5 Ah akkuun).

Maksimaalinen suojaus: SEALED-teknologia.

Vedenpitävä ja täysin pölytiivis? Kyllä, se on mahdollista! SEALED-tekniikalla varustetut Power X-Change akumme ovat vedenpitäviä ja pölytiiviitä suojaluokan IP57 mukaisesti. Olipa kyseessä vesi,  puu- tai metallipöly -  sinisestä renkaasta tunnistettava SEALED-akku uhmaa kaikkia todennäköisyyksiä, eikä vaurioidu edes vietettyään vedessä 30 minuuttia 1 metrin syvyydessä. Akun pistokeosan oikosulkusuojajärjestelmän ansiosta anturijärjestelmä havaitsee kosketuksen veden kanssa ja kytkee akun automaattisesti pois päältä, mikä estää akun vaurioitumisen. Kun Akku ja sen liittimet ovat kuivuneet, sitä voidaan käyttää jälleen täysin normaalisti. SEALED-akun teknologia on muuten täysin identtinen Power X-Change Plus akun kanssa: erityisen tehokkaat kennot, jotka takaavat enemmän tehoa, sekä pidemmän käyttöiän ja käyttöajan.

Yhdistettävyys: Power X-Change -kumppanit

Power X-Change toimii myös työkalu- ja puutarhakonesektorin ulkopuolella. Korkean suorituskyvyn akkumme antavat energiaa myös vapaa-ajan aktiviteetteihisi, kuten esimerkiksi retkeilyyn tai pyöräilyyn. Olemme onnistuneet myös integroimaan joitakin kumppaneidemme tuotteita Power X-Change -järjestelmäämme, mukaan lukien GOVECS:in sähköpotkulaudan, lasten sähköajoneuvot Jamaralta ja logistiikkakuljetusjärjestelmän Blickleltä. Täältä löydät yhteenvedon ja lisätietoja Power X-Change -kumppanuuksistamme.

Tekniset Tiedot: Ota selvää, mikä tekee Power X-Change -akusta niin erityisen.

Joko sinulla on Power X-Change?

1
Akkutyyppi
300+
Konetta
0
Johtosotkua

Akkujärjestelmä: Säästä rahaa

Yksi akku kaikille laitteille: Power X-Change tekee sen mahdolliseksi. Yhdellä akulla voit käyttää laajaa valikoimaa 18 V:n akkutyökaluja ilman, että sinun tarvitsee ostaa uutta akkua jokaista uutta laitetta varten. Siksi tarjoamme laitteitamme akun sisältävänä valmiina pakettina, kuin myös "solo"-versioina, eli ilman akkua ja laturia. Näin voit säästää rahaa fiksulla tavalla tinkimättä laadusta tai toiminnallisuudesta.

Suojele ympäristöä

Power X-Change mahdollistaa yhden akkutyypin kaikkiin työkaluihin ja puutarhalaitteisiin sen sijaan että ostaisit omat akut ja laturit aina kuhunkin laitteeseen erikseen. Koska akkujärjestelmän ansiosta tarvitset vähemmän akkuja ja latureita, vältyt akkusekamelskalta kotona ja lisäksi säästät resursseja ja siten ympäristöä. - ilman että joudut luopumaan mistään. 

Haluatko vielä enemmän akkutehoa?

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme avulla tai löydä akkutyökalut puutarhaasi ja työpajaasi jo tänään.