Einhell tuotevalikoima

Akkuporakoneesta ruohonleikkureihin ja radioon

Oikea laite jokaiseen tehtävään: Einhellilta löydät laajan valikoiman erilaisia ​​laitteita kotikäyttöön. Harrastajanikkari voi varustaa verstaansa kaikella mitä mitä mieli tekee - ja työkalujen lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima ​​erilaisia puutarhalaitteita ja käytännöllisiä tarvikkeita. Verkkovirta- tai bensiinikäyttöinen kone tai Power X-Change -akkujärjestelmää käyttävä laite? Valinta on sinun, mutta Power X-Change -perheen avulla voit työskennellä juuri niin joustavasti ja johdottomasti kuin haluat kotona, verstaassa ja puutarhassa, koska kaikki akut ja laturit käyvät kaikkiin järjestelmän laitteisiin. PXC-perheeseen kuuluu jo yli 300 laitetta, valikoimaa kehitetään jatkuvasti ja perhe täydentyy uusilla laitteilla koko ajan.

Työskentele tehokkaasti Einhellin työkaluilla

Täydellisesti varustettu kotiverstas: täältä löydät sen

Poravasarat, katkaisujiirisahat, pöytäsahat, kompressorit ja märkä-kuivaimurit. Mikä projektisi sitten onkaan, tarvitset sopivan työkalun myös kotikäyttöön. Ei väliä työskenteletkö mieluummin johtokoneilla tai johdottomasti akuillamme: meiltä löytyy sinulle oikea laite jokaiseen tehtävään. Einhell tuotteet sopivat täydellisesti tee itse -harrastajille, ei pelkästään edullisen hinta-laatusuhteensa vuoksi vaan myös siksi, että ne vakuuttavat myös toimivuudellaan ja suorituskyvyllään.

Kattavat tiedot tuotevalikoimastamme löydät verkkosivustoltamme. Omiin kategorioihinsa luokiteltuina tuotteet löytyvät helposti ja saat paitsi yksityiskohtaista tietoa erilaisista Einhell-tuotteista myös arvokkaita ammattilaisvinkkejä laitteiden käyttöön. Tuoteryhmät on jaettu kolmeen päätuoteryhmään: työkalut, puutarha ja tarvikkeet. Työkalut jaottelemme ryhmiin: (käsikäyttöiset) sähkötyökalut, (jalustalliset) koneet, puhdistuslaitteet, autotarvikkeet ja lämmityslaitteet.

Työkalut -Highlights

Terve, vihreä puutarha Einhell puutarhalaitteilla

Tehokkaat laitteet nurmikon ja pensaiden hoitoon ja moneen muuhun!

Kevät, kesä tai syksy - kotipuutarhurilla riittää puuhaa vuodenajasta riippumatta. Olipa puutarhasi kuinka iso tai pieni, kulmikas, tasainen, mäkinen, istutettu tai koristeltu, Einhellin valikoimista löydät varmasti sopivan puutarhakoneen avuksesi pihaan ja puutarhanhoitoon. Pumpuista pensasleikkureihin ja ruohonleikkureihin, meiltä löydät mitä etsit.
Power X-Change -akkujärjestelmästämme erityisen paljon hyötyä, sillä etenkin puutarhassa pistorasiat ovat vähissä. Siis jos haluat työskennellä johdottomasti ja ilman päästöjä, tutustu nyt tarkemmin akkukäyttöisiin puutarhalaitteisiimme. Laaja puutarhavalikoimamme sisältää ruohonleikkurit, ilmaajat, trimmerit ja kevytraivaussahat, pensasleikkurit, vesipumput, lehtipuhaltimet ja lehti-imurit, ruohosakset, ketjusahat, oksasahat, jyrsimet, silppurit, paineruiskut ja paljon muuta.

Puutarhalaitteet -Highlights

Oikeat tarvikkeet jokaiseen tehtävään

Huomio yksityiskohtiin: Korkealaatuiset lisätarvikkeet Einhell-laitteisiisi

Paraskin työkalu on vain sen arvoinen kuin mitä sen varustus on. Esimerkiksi kompressorista tulee todellinen tallin, verstaan ja puutarhan monitoimilaite vasta oikeiden lisätarvikkeiden avulla. Tarvikevalikoimastamme löydät esimerkiksi työkalutarvikkeet, erilaiset Power X-Change akut ja latauslaitteet, sahanterät pöytäsahaan, paineilmatarvikkeet kompressoriisi tai erilaiset salkut säilytykseen. Myös puutarhatyökaluihin, erityisesti pumppuihin ja puhdistuslaitteisiin, meiltä löytyy letkut, harjat, suodattimet jne.