Einhell on yhteistyökumppani

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamille

1. tammikuuta 2023 alkaen Einhell on ollut Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamin yhteistyökumppani, joka tukee tiimiä moottoriurheilun kuninkuusluokassa "Official Tool Expert" asiantuntijana. Ylpeänä yhteistyökumppanuudesta tuemme Mercedes tiimiä akkukäyttöisillä työkaluillamme ja voimme näin samalla todistaa akkuosaamisemme myös äärimmäisissä olosuhteissa. 

KAKSI YHTEISTYÖKUMPPANIA. MAKSIMAALINEN SUORITUSKYKY.

Kun akkuosaaminen saavuttaa uuden tason…

... silloin kyseessä on teknologia. Teho. Kestävyys ja intohimo. Ja siksi tavoitteena maksimaalinen SUORITUSKYKY. Formula 1 ja Mercedes-AMG PETRONAS F1 symbolisoivat, enemmän kuin mikään muu urheilu, huippulaatua, maksimaalista suorituskykyä, kestävyyttä sekä teknologisia innovaatioita. Nämä sama ominaisuudet kuvaavat myös Einhellin akkuja ja työkaluja. Molemmat Einhell ja Mercedes-AMG PETRONAS F1 käyttävät vain parhaimpia komponentteja ja älykkäintä ja tehokkainta järjestelmää. 

Tukea radalla ja radan ulkopuolella

Logomme F1 autossa ja ajohaalareissa

"Me olemme ylpeitä voidessamme ‘Official Tool Expert’ asiantuntijana tukea viime vuosikymmenen menestyksekkäintä Formula 1 -kilpatallia akkukäyttöisillä työkaluillamme ja näin todistaa akkuosaamisemme äärimmäisissä olosuhteissa."
Andreas Kroiss
CEO, Einhell Germany AG

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - 'perfect match'.

Haastattelussa Toto Wolff - Tallipäällikkö & CEO, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Toto, mikä yhdistää Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamia ja Einhellia?

Toto: Mielestäni molempien Einhellin ja Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 tiimin toiminnan perustana on teknologia. Kyse on edelläkävijyydestä ja standardien määrittämisestä alalle. Toinen on ylimmän johdon energia ja päättäväisyys. 

 

Toto, sinulla tiimisi toimitusjohtajana on kunnianhimoinen tavoite voittaa maailmanmestaruus joka vuosi. Vaaditko tätä kunnianhimoa myös tiimisi yhteistyökumppaneilta?

Toto: On selvää, ettei mikään joukkue tai yritys voi voittaa mestaruutta joka vuosi, mutta voimme oppia mahdollisimman paljon ja pyrkiä kestävään menestykseen. Näen yhteistyökumppaneistamme, että meillä kaikilla on sama kunnianhimoinen tavoite menestyä. Heti ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien oli selvää, että Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamin ja Einhellin välillä on sama näkemys. Me jaamme samanlaiset ainutlaatuiset arvot, ja se luo loistavan pohjan kumppanuudellemme."

"Olemme iloisia tästä yhteistyökumppanuudesta Einhellin kanssa. Akkuteknologiaansa johdonmukaisesti kehittämällä Einhell luo jatkuvasti uusia standardeja alalle. Käyttämällä Einhellin akkutyökaluja hyödymme nykyaikaisimmasta teknologiasta, joka takaa maksimaalisen suorituskyvyn."
Toto Wolff
Tallipäällikkö ja CEO, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team