Me olemme Einhell

Suorituskykyiset Mahdollistajat

Einhell Germany AG on keskisuuri yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Landau an der Isarissa. Yli 50 vuoden ajan Einhell-tuotemerkki on edustanut ratkaisuja tee itse-ihmisille ja rakentajille ja remontoijille kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Einhell kehittää ja myy innovatiivisia tuotteita aasta äähän eli akkuporakoneista älylatureihin yli 99 maassa ja yli 49 tytäryhtiössä.

Siitä kun Josef Thannhuber aloitti yksityisyrittäjänä vuonna 1964 yrityksestä on kasvanut yli 2070 henkilön työnantaja, jolla on toimipisteitä kaikkialla maailmassa. Einhell on kuitenkin myös paljon muuta: me olemme ne, jotka jatkavat matkaansa, kun muut vasta saapuvat ensimmäiselle etapille. Me olemme ne, joilla on helppokäyttöisiä ​​ratkaisuja, laatua ja todellista palvelua parhaalla hinta-laatusuhteella. Ja me olemme ne, jotka inspiroimme toimintalähtöisesti kehitetyillä tuotteilla ja innovaatioilla ja luomme asiakkaillemme rajattomia mahdollisuuksia, jotta he voisivat nauttia vapaudestaan. 

Me olemme Einhell - suorituskykyiset mahdollistajat

Globaalia akkuosaamista

Asiakkaiden inspiroimista

Johdotonta vapautta

Filosofiamme Luotettava laatu ja ensiluokkainen palvelu lyömättömällä hinta-laatusuhteella - näin me mahdollistamme vapauden ja ilon nauttia työstä.

Perheyrityksen menestystarina. Kuinka Einhellistä tuli Einhell

Kun Josef Thannhuber 60-luvun alussa otti hoitaakseen setänsä Hans Einhellin perustaman asennusliikkeen, ei hänellä ollut aavistustakaan siitä, millaisen menestystarinan hän siitä vielä loihtisi. Nykyään yli 50 vuotta myöhemmin, Einhell AG on yksi DIY-toimialan markkinajohtajista maailmanlaajuisesti. Vuosikymmenien ahkera työ, väsymätön sitoutuminen ja liiketoiminnallinen kaukonäköisyys ovat tuottaneet tulosta. Todellinen Mahdollistaja!

Lisätietoja löytyy Einhell Germany AG:n verkkosivuilta.