Einhellin 60 vuotta

Pienestä Baijerilaisesta yrityksestä maailmanlaajuiseksi toimijaksi.

Einhell Germany AG juhlii 60-vuotisjuhlaansa vuonna 2024. Juhlavuonna yritys voi katsella taaksepäin vaikuttavaa menestystarinaansa: pienestä Ala-Baijerilaisesta yrityksestä on kasvanut johtava globaali toimija akkukäyttöisten työkalujen ja puutarhavälineiden markkinoilla.
Perustamisvuodestaan 1964 Einhell on kehittynyt kansainväliseksi konserniksi, jolla on yli 2 700 työntekijää maailmanlaajuisesti. Lähes 50 tytäryhtiönsä kanssa konserni toimii jo yli 100 maassa.

Einhellin menestystarina

1964

Josef Thannhuber ottaa haltuunsa setänsä Hans Einhellin liiketoiminnan, "Hans Einhell GmbH".

1968

Kansainvälistymisen aloittaminen uusilla tuotantopaikoilla Euroopassa ja Aasiassa.

1987

Keskisuuresta perheyrityksestä tulee globaalisti toimiva pörssiyhtiö "Einhell AG".

2015

Power X-Change -akkujärjestelmän lanseeraus. Vuonna 2017 Einhell saavuttaa 500 miljoonan euron myyntirajan.

2019

Einhell Welt  avataan 55-vuotisjuhlan kunniaksi

2022

Einhell saavuttaa ensimmäistä kertaa miljardin euron liikevaihdon.

2024

Suuri merkkipäivä lähestyy: Einhell juhlii 60 vuotista menestystarinaansa!

Josef Thannhuber

Yrityksen perustaja

"Aloitimme yhdellä työntekijällä ja ensimmäisenä vuonna liikevaihtomme oli vain 60 000 Saksan markkaa. Kun ajattelen sitä tänä päivänä, se on yksinkertaisesti uskomatonta. Oli aikoja, jotka olivat erittäin haastavia, mutta silti etenimme rohkeasti. Olimme globaali yritys, vaikka emme sitä itse vielä ymmärtäneetkään, koska tämä termi syntyi vasta paljon myöhemmin. Unelma, intohimo ja järkkymätön usko siihen, mitä teimme, ovat tehneet meistä sen, mitä olemme tänään. Kun katson yritystä tänään, olen vaikuttunut siitä, kuinka kaikki on kehittynyt ja että olemme nykyään yksi johtavista akkukäyttöisten laitteiden tarjoajista."

Andreas Kroiss

Toimitusjohtaja

”Kun olin liikematkalla Australiassa vuonna 2009, siellä oli jo selvästi havaittavissa trendi kohti akkukäyttöisiä laitteita. Euroopassa ei akkuruuvinvääntimiä lukuun ottamatta ketään kiinnostanut akkukäyttöiset laitteet tee-se-itse-alueella, koska asiakkaat eivät olleet vakuuttuneita niiden suorituskyvystä ja kestävyydestä. Uskoin kuitenkin ideaan ja kehitimme sitä edelleen tiimimme kanssa!”

Filosofiamme Luotettavan laadun ja ensiluokkaisen palvelun ansiosta, joita tarjoamme lyömättömällä hinta-laatusuhteella, mahdollistamme työskentelyn vapauden ja nautinnon.

Me olemme Einhell

Akkuosaamista

Einhell Germany AG on keskisuuri yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Landau an der Isarissa. Jo 60 vuoden ajan Einhell-brändi on tarjonnut ratkaisuja koti- ja ammattikäyttöön, taloon, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Einhell kehittää ja markkinoi innovatiivisia tuotteitaan nykyään yli 100 maassa ja lähes 50 tytäryhtiönsä kautta.

Siitä lähtien, kun Josef Thannhuber aloitti yksityisyrittäjänä vuonna 1964, yritys on kasvanut maailmanlaajuisesti yli 2 700 työntekijän  palkituksi työnantajaksi. Mutta Einhell merkitsee  paljon enemmän: Me olemme niitä, jotka jatkavat, kun muut vasta saapuvat. Me olemme niitä, joilla on yksinkertaisia ratkaisuja, laatua ja aitoa palvelua parhaalla hinta-laatusuhteella. Me olemme niitä, jotka inspiroivat käytännöllisillä tuotteilla ja innovaatioilla ja mahdollistamme asiakkaillemme rajattoman vapauden.

Perheyrityksen menestystarina

Kun Hans Einhell pyysi veljenpoikaansa Josef Thannhuberia ottamaan yrityksen haltuunsa vuonna 1964, nuorella yrittäjällä ei ollut aavistustakaan, millaisen menestystarinan hän kirjoittaisi. Tänään, 60 vuotta myöhemmin, Einhell Germany AG on yksi johtavista kansainvälisistä toimijoista tee-se-itse-sektorilla. Vuosikymmenten kova työ, väsymätön sitoutuminen ja yrittäjän ennakointikyky ovat tuottaneet tulosta.