Enemmän tehoa. Enemmän kestävyyttä. Pidempi käyttöikä.

Einhell PurePOWER Brushless tekniikalla.

Huoltovapaa, tehokas ja suorituskykyinen: Einhellin PurePOWER Brushless -moottorit tarjoavat perinteisiin hiiliharjamoottoreihin verrattuna vahvoja etuja, jotka puhuvat puolestaan. Siksi olemme varustaneet työkalumme huippumoderneilla harjattomilla PurePOWER Brushless -moottoreilla, jotka takaavat maksimaalisen tehon ja suorituskyvyn ja vakuuttavat täyttämällä tiukimmatkin vaatimukset kaikilla aloilla ja kaikissa projekteissa. Kitkahäviöt tai ylikuumentuneista moottoreista johtuvat tahattomat käyttökatkot ovat näin historiaa, mikä mahdollistaa PurePOWER Brushless -moottoreilla varustettujen laitteidemme pidemmän akun keston ja käyttöiän.

PurePOWER BRUSHLESS

Vain Einhellilta. 

+25%
enemmän tehoa
+50%
pidempi käyttöaika
+100%
pidempi käyttöikä

OMINAISUUDET

Innovatiivinen voimansiirtotekniikka vaativimpiinkin haasteisiin.

Kuluminen minimoitu – käyttöaika maksimoitu! 

Perinteisissä hiiliharjamoottoreissa hiiliharjojen kitkasta syntyy lämpöä. Tämä kitka vie turhaa energiaa akusta, joka tuottaa energiaa moottorille. Tämä kulutettu energia ei siis ole enää akun tai laitteen käytettävissä, mikä lyhentää akun kestoa. 

Einhell PurePOWER Brushless -sähkömoottorit perustuvat moderneimpaan tekniikkaan. Hiiliharjattomissa moottoreissamme ei synny lainkaan kitkaa, joka vaatisi lisäenergiaa. PurePOWER Brushless -moottori pystyy siten hyödyntämään akun energiaa tehokkaasti ja työskentelemään sillä pidempään – etu: pidempi ja tasainen akun kesto ja parempi hyötysuhde. Akun pidemmän keston ansiosta säästät useita latausjaksoja, mikä mahdollistaa myös suurten ja useampien projektien suorittamisen ilman taukoa. Tämä säästää paitsi aikaa myös arvokasta energiaa ja resursseja.

Maksimaalinen tehokkuus mikroprosessoriohjauksen ansiosta.

PurePOWER Brushless -moottorin piirilevyssä oleva mikroprosessori laskee sen optimaalisen energiankäytön. Tämä optimointi johtaa erinomaiseen hyötysuhteeseen ja siten huomattavasti parempaan suorituskykyyn kuin perinteisillä harjamoottoreilla. Tämä teho on voimaa, jonka tuntee selvästi: se ilmenee esimerkiksi samankokoisten akkuruuvinvääntimien suurempana vääntömomenttina.  

Teknologia mahdollistaa huomattavasti kompaktimpien laitteiden kehittämisen, koska moottorit voidaan suunnitella paljon pienemmiksi samalla teholla. 

Yksi tällä tavoin saavutetuista PurePOWER Brushless -moottorin eduista onkin sen kevyt ja paino ja kompakti rakenne. PurePOWER Brushless -moottorilla toimiva akkuruuvinväännin on näin ollen huomattavasti kevyempi ja kompaktimpi kuin sen harjakäyttöisellä moottorilla varustettu vastine. Työkalujen käsittely ja käyttömukavuus paranevat näin huomattavasti, mikä mahdollistaa miellyttävän ja väsymättömän työskentelyn.

Maksimaalinen käyttöikä. Taatusti.

Perinteiset hiiliharjamoottorit kuluvat harjojen kitkan johdosta. Koska PurePOWER Brushless -moottorit toimivat ilman hiiliharjoja, ne eivät myöskään ole altistettuina ylikuumenemisesta johtuvalle kulumiselle tai käyttökatkoille, eikä kuluminen myöskään ole ongelma moottoreissamme. 

Tästä syystä PurePOWER Brushless -moottorit käyvät lähes loputtomasti. 

Täysin vakuuttuneina tästä uskomattomasta käyttöiästä myönnämme PurePOWER Brushless -moottoreillemme 10 vuoden takuun. 

HYÖDYT

Voimakas

Täysi teho – ei kompromisseja.

Parempi suorituskyky mikroprosessoriohjatun tehonhallinnan ansiosta: harjattomat PurePOWER-moottorimme mahdollistavat suuremman nopeuden ja vääntömomentin kuin perinteiset sähkömoottorit.

Kestävä

Minimaalinen kitka – minimaaliset käyttökatkot

Ihanteellinen myös suuriin projekteihin: alhaisen lämmöntuoton ansiosta harjattomia työkalujamme voidaan käyttää suurella teholla pidempään ilman ylikuumenemista.

Huoltovapaa

Ei kulumista – erinomainen luotettavuus

Harjattomissa moottoreissamme ei tapahdu mekaanisesta hankauksesta johtuvaa hiiliharjojen kulumista. Tämä pidentää käyttöikää huomattavasti perinteisiin hiiliharjamoottoreihin verrattuna.

Kompakti

Pieni moottori – suuri vaikutus

Koska harjattomat moottorit voidaan suunnitella kompaktimmiksi, ne säästävät paljon tilaa ja painavat vähemmän – erityisen kevyitä ja ergonomisia työkaluja.

Kestävä.

Säästää kustannuksia ja luonnonvaroja.

PurePOWER Brushless -moottoreiden pidempi käyttöikä pidentää myös niiden kanssa käytettävien Power X-Change -laitteiden käyttöikää. Näin säästät mahdollisten uusien hankintojen kustannuksissa ja myös arvokkaita luonnonvaroja.

Takuu

Taattu käyttöikä

Koska olemme vakuuttuneita PurePOWER Brushless -moottoreidemme pitkäikäisyydestä ja kestävyydestä, myönnämme 10 vuoden takuun Power X-Change -akkulaitteen moottorille.

TAKUU

10 vuoden takuu PurePOWER Brushless -moottoreille.

Koska olemme vakuuttuneita PurePOWER Brushless -moottoreidemme pitkäikäisyydestä ja kestävyydestä, myönnämme 10 vuoden takuun PurePOWER Brushless -moottorillesi. 

Sinun tarvitsee vain rekisteröidä laitteesi verkossa saadaksesi pidennetyn takuun. Täällä selitämme tarkasti, miten se toimii:

PUREPOWER BRUSHLESS

Työkalut ja puutarhakoneet

Akkupuukkosaha

TE-AP 18/28 Li BL - Solo

Akkukäsisirkkeli

TE-CS 18/190 Li BL - Solo

Akkuporavasara

HEROCCO 36/28

Akku maksimaaliseen tehoon.

Yksi akku yli 300 työkaluun verstaaseen, puutarhaan, vapaa-aikaan ja kotiin.

Olipa kyseessä sitten hiiliharjaton akkuporavasara tai akkuruohonleikkuri
– Power X-Change akku sopii aina.