Akkuosaamista, joka vakuuttaa. Uudestaan ja uudestaan.

Me olemme akkutestin voittajia - Riippumattoman saksalaisen tutkimuslaitoksen testissä

Testivoiton ottaa: Einhell! Riippumattoman tutkimuslaitoksen tuoreessa testivertailussa testatiin kahdeksan akkua kahdeksasta eri akkujärjestelmästä ja Einhellin Power X-Change akkujärjestelmän 2,0 Ah akku voitti tämän tiukan kisan! Akkumme oli vakuuttava kestävyyden, käsittelyn ja turvallisuuden suhteen. Olemme aiemminkin saaneet huippupisteitä Power X-Change laitteilla saman riippumattoman tutkimuslaitoksen testeissä, mutta nyt olemme aivan erityisen tyytyväisiä siitä, että akut, joiden kehitykseen ja jatkokehitykseen me niin paljon panostamme, ovat nyt voittaneet testin.

Testattua laatua
Katso tulokset

Akkujärjestelmä
Lue lisää

Lisää testivoittajia
Testivoittajiin

Olemme uskomattoman ylpeitä siitä, että pystyimme vakuuttamaan kilpailussa huippuluokan kilpailijoita vastaan ​​ja osoittamaan selvästi akkuosaamisemme. Me olemme akkutestin voittajia.
Andreas Kroiss
Pääjohtaja, Einhell Germany AG
Einhell-tuotekehitystiimi: "Turvallisuus ja toiminnallisuus ovat meille ykkösprioriteettejä Power X-Change akkujärjestelmässä. Siksi me huomioimme jokaisen yksityiskohdan."

Nämä ominaisuudet testattiin

Kestävyys
woman and man with einhell devices in a garden

Testatut komponentit takaavat kestävyyden luotettavasti

Suorituskykyiset kennot yhdessä älykkään akunhallinnan kanssa takaavat Power X-Change -akkujemme tehokkuuden, luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Komponenteille tehdään jatkuvasti tiukkoja laatutestejä. Testissä kaikkien akkujen oli kestettävä 400 lataussykliä niiden kestävyyden osoittamiseksi. Akkumme oli vakuuttava ja sai arvosanan 2,1.

Käsiteltävyys
A battery lawn mower

Mukava käsitellä, helppo ladata

Akkujen isku- ja pölytiivis muovikotelo ei vain suojaa sen toimintaa sisältä, vaan myös lisää akun käytettävyyttä käytännöllisen upotetun kahvan ja helposti näkyvän lataustason osoittimen ansiosta. Myös latausaika arvioitiin hyväksi ja tämä mahdollisti siten arvosanan 2,0 käsiteltävyydestä.

Turvallisuus
The cross section of a Pxc battery

Paras turvallisuudessa

Meidän oma prosessoriohjattu akkuelektroniikkamme, Active Battery Management System, on kehitetty erityisesti akkujen kestävyyttä ja turvallisuutta varten. Jokaisen Power X-Change akun sisällä se valvoo kaikkia turvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä ja ohjaa yksittäisten kennojen optimaalista käyttöä. Tämä panostus kannatti riippumattoman saksalaistutkimuslaitoksen testissä, koska saimme turvallisuuden kannalta korkeimman arvosanan 1,0.

Latauslaitteen virrankulutus
A battery charger

Kennoja säästävä lataus on tehty helpoksi

Mitä suurempi latausvirta, sitä suurempi myös virrankulutus. Suurempi latausvirta lyhentää toki latausaikaa, mutta koska se myös vanhentaa akut nopeammin, suositellaan tällaisten laturien käyttöä vain poikkeustapauksiin. Vakiolaturimme 3A, sama kuin testattu malli, on sitä vastoin ihanteellinen vakiokäyttöön. Tästä syystä riippumaton tutkimuslaitos antoi sille arvosanan 1,6. Jos latauksen on sujuttava nopeammin, 6A Boost-laturissa on pikalataustoiminto, joka voidaan aktivoida painikkeesta. Tämä ratkaisu säästää akkua ja pidentää käyttöikää.

Tekniset ominaisuudet
The pxc system

Yhteensopivuus - jopa Einhell-järjestelmän ulkopuolella

Testattujen ominaisuuksien ohella ohella arvioinnin ulkopuolella vertailtiin myös muita akkujärjestelmien ominaisuuksia, kuten akun erilaisia käyttötapoja ja yhteensopivuutta. Power X-Change -akku pystyi vakuuttamaan tässä kautta linjan. Järjestelmämme akut ovat yhteensopivia kaikkien 300 Power X-Change laitteen kanssa. Power X-Change on ensimmäinen järjestelmä, joka tarjoaa yhtä lailla laajan tuotevalikoiman tee-se-itse-ihmisille ja harrastajapuutarhureille. Lisäksi Einhellin Twin Pack -tekniikan ansiosta 36 V: n laitteet ovat myös osa järjestelmää. Tässä vain käytetään kahden akun yhdistelmää. Einhellin lisäksi kolmansien osapuolten laitteita voidaan käyttää myös akuillamme, esimerkkinä tästä GOVECSin Elmoto-sähköpotkulauta.

Einhell Power X-Change 2,0 Ah akku

Testivoittajamme

Lisää testivoittajia

Power X-Change -laitteet ovat jo saaneet huippupisteet kahdesti riippumattomalta saksalaiselta testauslaitokselta. Mutta myös muut testilehdet laittavat Einhell-työkalut ja puutarhalaitteeet säännöllisesti tiukkaan testiin.  

A cordless chainsaw

Akkuketjusaha GE-LC 36/35 Li Solo

"Paras tasapaino erittäin helpon käytön ja hyvän leikkaustuloksen välillä." - "Selbst ist der Mann" (11/2020)

A cordless screwdriver

Akkuiskuporakone TE-CD 18 Li Brushless Solo

"Huippuosia huippuhintaan - ehdottomasti suositeltava puoliammattilaisille. Tällä hinnalla toistaiseksi parasta mitä on." - Berndi

A cordless handsaw

Akkukäsisirkkeli Saw TE-CS 18/190 Li BL Solo

"Asteikkojen ja ohjaimien moitteeton tarkkuus", erittäin hyvä imu ja leikkaussyvyys vakuuttivat "Selbst ist der Mann" tuomariston (7/2020).

A cordless lawn mower

Akkuruohonleikkuri GE-CM 43 Li M Kit (2x4,0Ah)

"Yksinkertaisesti huippu, helpotusta työhön! Ostin vuosi sitten, olen erittäin tyytyväinen, 900 neliön nurmikolle yksinkertaisesti loistava." - Guenter1952