The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e

E-Team ja missio Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Tapahtumapaikka: formula 1 varikko

Einhellin E-Teamilla on missio moottoriurheilun kuninkuusluokassa!  Innovatiivisella akkutekniikalla ja uusimmilla Power X-Change järjestelmän työkaluilla varustautuneet E-Teamin jäsenet, lyömätön nelikko, Frank, Skye, Mike ja Crazy DIY tukevat Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamin mekaanikkoja. Heidän tehtävänsä on selkeä: he tuovat maksimaalisen suorituskyvyn Mercedes-varikolle. Power X-Change asiantuntemuksellaan ja intohimollaan teknologista kehitystä kohtaan he toimivat mekaanikkojen kumppaneina varmistamassa, että autot voivat lähteä radalle huippukunnossa. 

Kaksi kumppania. Yksi missio. Maksimaalinen suorituskyky.

E-Teamin uusin missio

formula 1:ssä

Valmistelut ovat täydessä vauhdissa Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamin kilpatallissa. Mustaa Mercedes F1 1 Bolide W14 autoa viimeistellään pienintä yksityiskohtaa myöten seuraavaa kisaa varten. Yhtäkkiä työkaluasiantuntijoiden tiimi ryntää varikolle ja tallista tulee Einhellin punainen!  He ovat valmiina tukemaan tätä tehtävää täysillä. Laukuissaan heillä on: maksimaalista akkuvoimaa Einhellilta!

Tutustu uuteen missioon nyt!
 

"Käyttämällä Einhellin akkulaitteita hyödymme huipputeknologiasta, joka takaa maksimaalisen suorituskyvyn."
Toto Wolff
Tallipäällikkö & CEO, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
E-Teamin akkujärjestelmä Power X-Change

Hanki sinäkin E-Teamin suosikit

maksimaaliseen suorituskykyyn!

Tulkoon valo!

Akkuvalaisin TE-CL 18/2500 LiAC

Skyen must have -laite kilpatallikäyttöön: korkealaatuisen litiumioniakun ja 2500 lumenin tehon ansiosta tämä akkulamppun antaa erityisen kirkkaan ja hyvän valaistuksen.

Valaisin on tukeva ja kestävä, joten sitä voi käyttää myös vaativissa olosuhteissa.  Ergonomisen muotoilunsa ansiosta se istuu hyvin käteen ja sitä on helppo käsitellä.  Huonoa valoa? Tämän lampun kanssa sellaista ei olekaan! 

Hanki akkuvalaisin kotiisi!

Pysy viileänä? Se ei ole ongelma tällä työkalulla!

Akkupuhallin GP-LB 36/210 Li

Akkupuhallin GP-LB 36/210 Li on erinomainen ratkaisu kaikille, joilla on tarvetta löytää tehokas, akkukäyttöinen puhallin.

Kolmiportaisesti säädettävän irrotettavan putken, 210 km/h:n puhallusnopeuden ja 30 minuutin akun keston ansiosta tämä puhallin on todellinen monitoimilaite. Jopa kuumat F1 jarrut jäähtyvät tällä akkupuhaltimella ongelmitta. Hullua, mihin kaikkeen tämä puhallin pystyy! 

Hanki akkupuhallin kotiisi!

Kuumin juttu projekteihisi

Akkukuumailmapuhallin TE-HA 18 Li

Tehokkaan 18 V akun  ja jopa 550 °C lämpötilan ansiosta tämä kuumailmapuhallin sopii monenlaiseen käyttöön. Esimerkiksi muovien muotoiluun pienoismalleja valmistettaessa, teippien poistoon sekä vanhan lakan, liimajäämien ja maalikerrosten poistoon tämä akkukäyttöinen kuumailmapuhallin on ihanteellinen.  LED-näytöstä näet valitun lämpötilatason yhdellä silmäyksellä.  Ylikuumenemissuoja takaa turvallisen käytön. Kaiken tämän monipuolisuuden ansiosta tämä kone on Miken työkalupakin kuumin tuote. 

Hanki akkukuumailmapuhallin kotiisi!

Työkalut mukaan jokaiseen tehtävään - hyvässä säilössä ja järjestyksessä! Einhellin modulaarinen E-Case järjestelmä

Tehokkaat apuvälineet

kotivarikollesi!

Akkumutterinväännin ripeään renkaanvaihtoon

IMPAXXO 18/230

Einhellin akkukäyttöinen iskevä väännin IMPAXXO 18/230 on täydellinen työkalu nopeaan ja tehokkaaseen renkaanvaihtoon kotona. Korkean 230 Nm:n vääntömomentin ja jopa 3600 iskua minuutissa nopeuden ansiosta jopa tiukasti juutuneeet renkaan pultit irtoavat käden käänteessä. Vääntimen IMPAXXO 18/230 kompakti ja kevyt rakenne mahdollistaa erityisen hyvän käsiteltävyyden ja mukavan käytön myös pidempään kestävissä hommissa. Mitä sinä vielä odotat? 

Tee varikkopysähdys kotona ennätysaikaan!

Johdoton puhdistaja ajoneuvosi sisätiloille

Akkumärkä-kuivaimuri TP-VC 36/30 S Auto

Älykkäällä akkukäyttöisellä TP-VC 36/30 S Auto märkä-kuivaimurilla olet riippumaton pistorasioista ja voit puhdistaa autosi missä tahansa. Imurin monipuolisuus tekee siitä erityisen käytännöllisen. Laite imee kuivaa ja märkää likaa, joten se sopii erinomaisesti kaatuneiden nesteiden tai kosteiden sisätilojen puhdistamiseen. Lisätarvikkeiden kuten rako- ja verhosuulakkeiden avulla onnistuu tarkka puhdistus myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Nerokasta, eikö olekin?

Hanki imurisi nyt!

Mikä muu saattaisi kiinnostaa sinua:

Haluatko lisätietoja tehtävästä ja kumppanuudesta? Vai tarvitsetko lisää työkaluja autollesi? 
Tutustu näihin!