Innovatiivinen käyttötekniikka kovimpiin haasteisiin

Minimoi kuluminen - maksimoi suorituskyky!

Huoltovapaa, tehokas ja energiaa säästävä: hiiliharjat vaikuttavat erittäin heikentävästi perinteisten sähkömoottoreiden tehokkuuteen ja kestävyyteen. Sen vuoksi olemme varustaneet työkalumme nykyaikaisimmilla hiiliharjattomilla ratkaisuilla. Ylikuumentuneiden moottoreiden kitkahäviöt tai ei-toivotut tauot kuuluvat näin ollen menneisyyteen!

Enemmän tehoa! Älä pelkää poraamista: Harjattoman voiman avulla voit hyötyä maksimaalisesta tehosta ja täydestä vääntömomentista!

Todellista tehokkuutta!

Huipputeknologia mahdollistaa sähkömoottorien rakentamisen ilman hiiliharjoja. Harjat, jotka tavanomaisissa sähkömoottoreissa vaihtavat napoja roottorin mekaanisen kosketuksen kautta, korvataan elektronisilla navanvaihtajilla. Ne tuottavat pyörivän magneettikentän, jota roottori seuraa - ilman kosketusta, kulumaa ja korkealla teholla.

Porausreikä toisensa jälkeen: laitteen korkeasta tehosta on hyötyä myös akun suorituskyvylle. Sen vuoksi me käytämme monissa Power X-Change työkaluissa ja puutarhalaitteissa hiiliharjattomia moottoreita erityisen korkealla hyötysuhteella. Hiiliharjattomien moottorien keveys ja kompakti rakenne lisäävät myös työkalun käsiteltävyyttä ja käyttömukavuutta.

Korkea käyttöikä! Kipinät eivät lennä – ja silti elinikäistä ystävyyttä! Harjattomat moottorimme ovat erittäin kestäviä, huoltovapaita ja pitkäikäisiä.

Kaikki hyödyt pähkinänkuoressa - tämän vuoksi hiiliharjattomat moottorimme ovat niin hyviä:

Vahva. Maksimaalinen suorituskyky - ei kompromissejä

Enemmän tehoa vähemmällä kitkahäviöllä: hiiliharjattomat moottorimme mahdollistavat korkeammat kierrosluvut ja enemmän vääntömomenttia kuin perinteiset sähkömoottorit.

Kestävä. Minimaalinen kitka - vähän seisokkeja.

Ihanteellinen myös isommille projekteille: vähäisen lämmöntuoton ansiosta harjattomia työkalujamme voi käyttää pidempään suuremmalla teholla ilman ylikuumenemista.

Huoltovapaa. Ei kulumista - erittäin luotettava.

Hiiliharjattomat moottorit eivät kulu mekaanisen hankauksen vuoksi. Verrattuna perinteisiin hiiliharjamoottoreihin pystymme näin pidentämäään laitteen käyttöikää huomattavasti.

Kompakti. Pieni moottori - iso teho.

Hiiliharjattomat moottorit voidaan suunnitella kompaktimman kokoisiksi tilaa ja painoa säästäen - erityisesti kevyisiin ja ergonomisiin työkaluihin sopiviksi.

Tehokas. Korkea hyötysuhde - maksimaaliset käyttöajat.

Enemmän tehoa ja kestävyyttä:  koska hiiliharjattomat moottorit eivät aiheuta kitkahäviöä, Power X-Change järjestelmän akkuvoima voidaan käyttää hyödyksi erityisen tehokkaasti.