Einhell. Akkuosaamista.

Yksi akku. Yli 300 laitetta työkaluihin ja puutarhaan

Ruohonleikkureista ja porakoneista akkujiirisahoihin: Power X-Change on ensimmäinen akkujärjestelmä, joka tarjoaa yhtä lailla laajan valikoiman työkaluja sekä kotipuutarhureille että tee se itse -rakentajille ja remontoijille.

Tehokkaat laitteet. Tehokkaat akut.

Power X-Change on akkujärjestelmä tosielämän Mahdollistajille, siksi Power X-Change akut ovat erityisen tehokkaita. Jopa 1350 wattiin asti akkukäyttöiset työkalut ja puutarhalaitteet eivät häviä missään vastaaville johtokoneille. Sen sijaan että vaihtaisi 36 voltin akkuihin laitteiden suorituskyvyn lisäämiseksi, PXC yksinkertaisesti yhdistää kahden tai jopa neljän akun tehot twin-pack tekniikaksi. 

Tämä selkeyttää työkaluvarastoa, säästää rahaa ja mikä tärkeintä 18 voltin akkuja voi käyttää myös erikseen.

18 V + 18 V = 36 V! The Twin-Pack © tekniikka

Erilaisilla jännitteillä ja kapasiteeteilla voit muokata akun suorituskykya käyttötarpeidesi ja laitteittesi mukaan kuten haluat. Olemme kehittäneet Twin-Pack tekniikan erityisen tehokkaita laitteita varten, sellaisia kuten Power X-Change akkuruohonleikkurit, ketjusahat tai märkä-kuivaimurit. Voit käyttää kahta Power X-Change akkua samaan aikaan - aitoa 36 V akkuvoimaa!

Kun työskentelet vielä pidempään: lisätäksemme tehon lisäksi myös 36 V laitteiden käyttöaikaa ilman uudelleenlatauksen vaivaa käytimme Tupla Twin-Pack tekniikka ja laitoimme päälle vielä kaksi akkua. Näin saimme neljä akkua käyttöön. Kun kahden ensimmäisen akun suorituskyky loppuu, järjestelmä käynnistää automaattisesti kaksi ylimääräistä akkua. Esimerkiksi akkuruohonleikkuri  GE-CM 36/47 HW Li leikkaa yhteensä 500 m² + 500 m² = 1000 m² nurmikon yhdellä akun vaihdolla. 

Power X-Change Plus enemmän akkutehoa

Akut eivät eroa toisistaan pelkästään käyttöajan ja painon perusteella. Tuotettu teho on myös ratkaisevan tärkeää. Esimerkiksi kun käytät kulmahiomakonetta katkaisuun, käyttöaika (ks. Ah-tiedot) ei ole yleensä merkittävä asia, mutta riittävä teho on. Tämä on verrattavissa autoon. Mäessä tai ohitettaesssa tarvitaan enemmän tehoa, siis isompi hv/kW. 

Power X-Change Plus tekniikalla saadaan enemmän samalla määrällä akkukennoja. Hienostunut jäähdytykseen ja suorituskykyyn orientoitunut akkumuotoilu ja  erityisen tehokkaat kennot mahdollistavat sen, että Power X-Change Plus antaa paitsi enemmän tehoa niin myös lisää käyttöaikaa ja käyttöikää. 

2-in-1 akku! multi-ah tekniikka

Einhellin tuorein akkuinnovaatio antaa käyttäjälle kaksi vaihtoehtoa: joko 300 % pidemmän käyttöiän tai 50 % pidemmän käyttöajan. Multi-Ah tekniikan ansiosta uusi Power X-Change akku on käytettävissä 4,0 Ah akkuna tai 6,0 Ah akkuna. 

Vaihto 4 Ah akusta 6 Ah akuksi sujuu erittäin helposti napin painalluksella.

Käyttö 4 Ah:na säästää erityisesti kennoja. Siksi sillä on jopa 3 kertaa pidempi kokonaiskäyttöikä verrattuna tavanomaisiin Li-ion akkuihin. 6 Ah akulla on normaali käyttöikä, mutta se soveltuu erityisen hyvin maksimaaliseen käyttöaikaan kapasiteetti-intensiivisessä käytössä kuten akkuruohonleikkurissa tai akkumärkä-kuivaimurissa, koska se anttaa 50 % enemmän käyttöaikaa (kuin 4 Ah akku).

Tekniset tiedot Ota selvää mikä tekee Power X-Change akusta niin erityisen.

Joko sinulla on Power X-Change?

1
Akkutyyppi
300+
Konetta
0
Johtosotkua

Akkujärjestelmä: Säästä rahaa

Heti kun akku (tai kaksi akkua 36 V laitteissa) ja laturi ovat käytettävissä, kaikista muista laitteista voidaan hankkia "Solo" eli ne voidaan ostaa runkokoneena ilman akkua ja laturia. Tällä tavoin säästät rahaa ilman että sinun tarvitsee tehdä kompromissejä varustuksen tai laadun suhteen. 

Suojele ympäristöä

Power X-Change mahdollistaa yhden akkutyypin kaikkiin työkaluihin ja puutarhalaitteisiin sen sijaan että olisi omat akut ja laturit aina kuhunkin laitteeseen erikseen. Koska akkujärjestelmän ansiosta tarvitset vähemmän akkuja ja latureita, vältyt akkusekamelskalta kotona ja lisäksi säästät resursseja ja siten ympäristöä.