Einhell tuotteet

Suorituskykyiset Mahdollistajat

Akkuporakoneista ruohonleikkureihin: Einhell kehittää ja myy huipputeknisiä työkaluja tee-se-itse-ihmisille, puutarhaharrastajille ja muille käsistään käteville. Laaja tuotevalikoimamme kattaa erilaisia työkaluja ja laitteita kotiin, puutarhaan, talliin sekä verstaaseen. Luotettavan laadun, kattavien palvelujen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi Einhell-tuotemerkki edustaa vapautta, helppoutta, turvallisuutta ja iloa omien projektien toteuttamisesta.

Työkalut tee-se-itse-ihmisille.

Tänään puuhun rakennettu maja, huomenna uusi remontoitu keittiö: mikään projekti ei ole liian iso todelliselle tee-se-itse-ihmiselle! Tee talostasi ja puutarhastasi onnellinen ja mukava paikka - sopivilla Einhell-laitteilla! Sähkö- tai akkukäyttöisistä käsityökaluista tehokkaisiin isompiin koneisiin tai puhdistuslaitteisiin - Einhelliltä löytyy oikea laite kaikenlaisiin hommiin. 

Mikä tahansa projektia suunnitteletkin, oikea työkalu saa sen sujumaan leikiten. Katso itse, kuinka työkalumme ja koneemme voivat tehdä sinusta todellisen Mahdollistajan ja tehdä kaiken mahdolliseksi - kotona, verstaassa tai autotallissa. Löydä nyt sopivat Einhell-laitteet projekteihisi. Koe modernit ominaisuudet, laadukas muotoilu ja erinomainen hinta-laatusuhde.

Puutarhatyökalut ja laitteet kotipuutarhureille.

Vihreät sormesi ja Einhellin raikkaan punaiset puutarhatyökalut! Laaja valikoima korkealaatuisia ruohonleikkureita, pensasleikkureita, ketjusahoja ja vesipumppuja eivät vain ilahduta kotipuutarhurin silmiä, vaan myös pitävät puusi, pensasi ja nurmikkosi terveinä ja hyvässä kunnossa. Puutarhanhoito on intohimo! Siksi varmistamme, että kaikki puutarhalaitteemme ja -koneemme ovat helppokäyttöisiä ja luotettavan laadukkaita. Kaikki koneemme ja työkalumme on kehitetty ja suunniteltu saksalaisten puutarha-alan asiantuntijoiden toimesta - korkeimpiin vaatimuksiin, vakuuttavaan hinta-laatusuhteeseen ja mahdollisimman suureen puutarhanhoidosta nauttimiseen. 

Power X-Change akkujärjestelmä.

Haaveiletko käsillä tekemisestä helposti ilman hankalia johtoja? Tutustu ainutlaatuiseen Power X-Change -akkujärjestelmäämme: huippuluokan suorituskykyiset akut tuottavat luotettavaa ja kestävää virtaa - olivatpa ne sitten kotona, verstaassa, puutarhassa tai autotallissa. Einhellin loistava konsepti: Akkumme ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat kaikkiin Power X-Change -työkaluihimme. Akkuporakoneista ja poravasaroista ruohonleikkureihin ja lehtipuhaltimiin - yksi akku, tuhat mahdollisuutta. Kestävä, tehokas ja joustava! Tutustu Power X-Change maailman laajoihin mahdollisuuksiin.

Tarvikkeet tee-itse-ihmisille, kotipuutarhureille ja autoharrastajille

Ota nyt enemmän irti Einhell-puutarhalaitteistasi - korkealaatuisten tarvikkeidemme ja lisävarusteiden avulla. Akkulatureista työkalutarvikkeisiin löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset mielekkäästi työkaluvalikoimaasi täydentämään.

KWB: Korkealaatuisia tarvikkeita korkean laadun koneisiin Pienistä tarvikkeista kuten kärjistä ja poranteristä suurempiin pyöräsahansahanteriin: KWB tarjoaa korkeinta laatua ja on ollut vuosien ajan yksi maailman johtavista työkalutarvikkeiden toimittajista. On hienoa, että meillä on niin luotettava kumppani vierellämme!